Türk Kızılayı İdil Şube Başkanı Bülent Şekirden, kent merkezinde bulunan Kurtuluş İlk ve Ortaokulundaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için Bayrampaşa Şubesi Başkanı Zafer Yılmazer'den giysi ve ayakkabı talep etti.

Bunun üzerine Kızılay Bayrampaşa Şubesince 350 öğrenci için hayırseverlerin desteğiyle içerisinde mont, kazak, pantolon ve bot bulunan paketler hazırlanarak İstanbul'dan Şırnak'a gönderildi.

Kente ulaşan paketler, Kurtuluş İlk ve Ortaokulundaki öğrencilere teslim edildi.

"Biz köprü olduk"

Türk Kızılayı Bayrampaşa Şube Başkanı Zafer Yılmazer, hayırseverlere köprü olup öğrencileri sevindirdiklerini belirterek, "Buradaki çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için Bayrampaşa'dan geldik. Öğrencilerimize hediyelerini teslim ettik. Hepsi birbirinden sevinçli. Biz bir aracı olduk" dedi.

Genç Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Berat Akova ise, öğrencilerin mutluluğuyla sevindiklerini anlattı.

"Öğrencilerimizin mutluluğu bizler için yeterlidir. Bu vesile ile biz sponsorlarımızı ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Şırnak'ta, bölgemizde ve ülkemizin her bölgesinde yardımlarımız devam edecektir. Çocuklarımızı sevindirmek, mazlumlara ışık olmak, ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmak tek gayemizdir."

Kaynak: DHA