Ofis dekorasyonu ve ev dekorasyonu birbirlerinden çok farklıdır. Kullanıcıların ihtiyaçları ve ortam dinamikleri de bu yüzden değişkenlik gösterebilir. Ofis ortamınız değerlendirebileceğiniz birkaç küçük tüyo ile konfor alanınızı arttırabilirsiniz.

Renkli kutular

Ofis alanları dekore edilirken, ana öğelerden biri çalışmaya elverişli bir alan oluşturmaktır. Dağınık alanları toparlayacak çözümler üretin. Raflar ve kutuları kullanarak çalışma ortamını daha rahat hale getirebilirsiniz. Kitapları, dosyaları ve evraklarınızı kolay erişebileceğiniz tatlı kutucuklara koyduğunuzda daha huzurlu çalışacaksınız.

Canlı bitkiler

Ofise canlılık katmak için bitkiler kullanılabilir. Görünüş olarak doğal bir ortam yaratırken bitkinizle ilgilendiğiniz dakikalar günün stresinden uzaklaşmanız için fırsat olabilir.

Aydınlatma seçeneği

Oturma alanı aydınlatmaları ile ofis aydınlatmaları birbirinden farklıdır. Oturma alanlarında daha dingin ve sakin bir atmosfer oluşturan sarı ışık tercih edilir. Çalışma alanlarında ise motivasyonu bölmeyecek ve odaklanmayı kolaylaştıran beyaz ışık kullanılır. Sarı ışık beyaz ışığa göre dinginleştirir ve kişinin odaklanmasında problemlere sebep olur.