Marmara Elazığlılar Derneği, okullara yardımlarına devam ediyor. Dernek bu defa da, 7 okula eğitim desteğinde bulundu.

“AMACIMIZ EĞİTİME VE GENÇLERE KATKIDA BULUNMAK”

Amaçlarının eğitime ve gençlere katkıda bulunmak olduğunu söyleyen MARED Başkanı Mahmut Kahraman, “MARED olarak eğitime ve gençlere destek olmaya devam ediyoruz. Bundan 1 ay önce Rüstempaşa Spor Kulübüne 7 bin TL’lik yardımda bulunmuştuk ve bugünde 7 okula yardım yapacağız. Okullarımıza mobilya aldık, kitaplar hediye ettik, perdeler aldık, kırtasiye yardımında bulunduk, oyuncak yardımında bulunduk, üniversiteli öğrencilerimize burs ve barınma yardımında bulunduk, gençlerin düzenledikleri gençlere sponsor olduk, okullara kitaplık yaptık ve eğitim materyalleri ile spor malzemeleri temin ettik ”dedi.

“ELAZIĞ İÇİN ÇALIŞAN HERKESİN YÜREĞİNE SAĞLIK”

MARED’in katkılarının devam etmesini talep eden Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “MARED bugün yine eğitime katkı amacı ile yardımda bulundular. Bizlere destekleri büyük. Ders araç gereçlerinden tutunda boyasına, diğer konularda da yardımlarını Elazığ’dan esirgemiyorlar. Kendi kısıtlı zamanlarından bizlere zaman ayırıyorlar. Elazığ için çalışıp Elazığ için koşuşturuyorlar. Elazığ için çalışan herkese yüreğine sağlık diyoruz. Katkılarının devam etmesini istirham ediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum ”ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN STK’LARIN AYNI DUYARLILIĞI GÖSTERMELERİNİ TALEP EDİYORUM”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Atıcı, “Geçmişte olduğu gibi bugünde ilimizin eğitiminde büyük katkıda bulunan MARED’e şahsım ve eğitim camiası adına şükranlarımı sunuyorum. Bu dernek yıllardır ilimizde başta eğitim olmak üzere hayırsever bir kuruluş. Bütün STK’ların aynı duyarlılığı göstermelerini talep ediyorum ” diye konuştu.

“YETİŞTİRME VE DESTEKLEME KURSLARIMIZ EĞİTİM VE ÖĞRETİME AÇILDI”

 Yetiştirme ve destekleme kurslarının başladığını anımsatan Atıcı, “Yetiştirme ve destekleme kurslarımız eğitim ve öğretime açıldı. MARED’in desteği ile bu kurslarımızı 3 yıldır devam ettiriyoruz. Önceden kaynak kitaplarımız yoktu sağolsunlar kaynak kitaplarımızı da gönderiyorlar ”dedi.

“DEVAM ETTİK VE EDECEĞİZ”

Yardımlara devam edeceklerinin altını çizen MARED 2. Başkanı Şaban Polat da, “Yönetim kurulu olarak Ramazan bayramında yardımda bulunmuştuk ve tekrar buradayız. Yardımlarımız devam edecektir. Bunun sözünü vermiştik. Her şeyden önce değerli başkanımıza teşekkür ederiz. Taziyesi olmasına rağmen yardımlardan vazgeçmedi. Devam ettik ve edeceğiz. Ramazan bayramında 65 milyarlık bir yardım yapmıştık ve yine devam ediyoruz. Tüm halkımızın ve milletimizin kurban bayramını kutluyorum ”ifadelerini kullandı.