Eski Öğretmenevi önünden başlayan yürüyüş, vatandaşların yoğun katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda sona erdi. Mehteran Takımı’nın marşları eşliğinde gerçekleştirilen kortej, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği anlamlı görüntülere sahne oldu.

Whatsapp Image 2026 07 15 At 21.59.49 (3)

Düzenlenen programa; Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Garnizon Komutanı Tümgeneral Ümit Durmaz, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Emniyet Müdürü Aydın Karan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Doğan, AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Whatsapp Image 2026 07 15 At 21.59.49

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen kortej yürüyüşünde, şehitler rahmet ve minnetle anılırken, gazilere duyulan vefa bir kez daha ifade edildi.

Bilsad, Üniversite-Sanayi İş Birliği İçin Kuruldu
Bilsad, Üniversite-Sanayi İş Birliği İçin Kuruldu
İçeriği Görüntüle

Program, milli birlik ve beraberlik ruhunu yansıtan coşkulu atmosferiyle büyük ilgi gördü.

Whatsapp Image 2026 07 15 At 21.59.50