İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can ve beraberindeki heyet “Kardeşlik Sınır Tanımaz” projesi için Hakkâri’ye gitti.

Hakkari’deki programın ardından Van’a geçen heyet burada, Elazığ eski Valisi Murat Zorluoğlu’yla bir araya geldi.

Vali Zorluoğlu; Başkan Yücel Can, Başkan Vekili Zeki Çiftçi ve Genel Sekreteri Erol Baykarayı özel yazlığında kabul etti.

Vali Murat Zorluoğlu’na yapılan ziyarette farklı konu ve görüşmelerle birlikte misafirlere ikram edilen Elazığ’ın Ağın leblebisi de konuşuldu.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can Van Valisi Murat Zorluoğlu’na kardeşlik, birlik, beraberlik ve 15 Temmuz’u anlatan t-short hediye etti.

Vali Zorluoğlu, Elazığ’ın kendisinde farklı bir yeri olduğunu, Elazığ’ı ve Elazığlıları sevdiğini, Elazığlılara her zaman kapısının açık olduğunu belirterek Başkan Can ile birlikte Elazığlılara selam gösterdi.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Başkanı Yücel Can ise dernek olarak Van’a ve Elazığ’a proje yapmak istediklerini, iki ilde de proje odaklı valilerin olmasının önemli bir avantaj olduğunu söyleyerek Elazığlıların vefalı olduklarını ve kendilerini unutmadıklarını belirtti.