GÜNDEM

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Açık, İnternet Medyası ve Radyocularla Bir Araya Geldi

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Prof. Dr. Açık’ın bu defaki durağı şehrin sesi olan radyolar ve internet medyası oldu.

Elazığ’ın bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

Prof. Dr. Açık’ın bu defaki durağı Elazığ’ın sesi; radyolar ve internet medyası oldu..

Ziyaretlerine Radyo Kent ile başlayan Elazığ’ın Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Radyonun Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karatepe ve çalışanları ile bir araya geldi.

Karatepe, Prof. Dr. Açık’ın seçimlere Elazığlılardan büyük bir destek alacağına inandığını söyledi.

Prof. Dr. Açık daha sonra Mavi Radyo’yu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Paki Kaymaz ve çalışanları ile bir süre sohbet etti.

Bir sonraki durak ise Son Dakika 23 internet haber sitesi oldu. Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bak, Prof. Dr. Açık’a başarılar diledi.

Prof. Dr. Açık, Elazığ Online internet haber sitesini ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Muhammed Baygeldi ve internet sitesi çalışanlarıyla bir araya geldi.

Elazığ Yeni Haber internet sitesi ve Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Erhan Bahçeci ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Prof. Dr. Yasemin Açık’ın sonraki durağı ERT FM oldu… Bağımsız Aday Açık, Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Öz ile bir süre sohbet etti.

Prof. Açık’ın son durağı ise Radyo 2000 ve HİT FM’i ziyaret oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özer ve çalışanlarıyla bir araya gelen Açık, destek istedi.