SPOR

Birevim Elazığspor ve Altınordu A.Ş’de Eksik Var Mı?

Spor Toto 1.Ligin 28.Hafta Müsabakasında Ankara Osmanlı Stadyumu’nda İzmir Ekibi Altınordu A.Ş’yi konuk edecek Birevim Elazığspor’da kritik maç öncesi 3 futbolcu sarı kart sınırında bulunurken, 2 futbolcuda sakatlığında dolayı bu maçta forma giyemeyecek…

Ankara Osmanlı Stadyumu’nda pazartesi günü saat 19:00’da Altınordu A.Ş ile karşılaşacak Birevim Elazığspor’da zorlu maçın hazırlıkları tamamlanırken, Emir Gökçe, Kadir Bekmezci ve Muhammed İldiz zorlu maça sarı kart sınırında çıkacaklar. Bu oyuncular Altınordu karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde 29.Haftada deplasmanda oynanacak Eskişehir maçında cezalı duruma düşecekler.

Öte yandan Hatayspor maçında sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Serge Akakpo ve Ülkesinin Milli Takımında sakat dönen Diallo da Altınordu Maçında forma giyemeyecekler.

Öte yandan deplasmanda Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un konuğu olacak İzmir Ekibinde ise sakat oyuncu bulunmazken, Serdar Deliktaş, Yusuf Acer ve Oğulcan Ülgün kart cezalısı olduğu için Bordo-Beyazlı Temsilcimize karşı forma giyemeyecekler.

Altınordu ekibinde Elazığspor maçı öncesi Ali Yaşar sarı kart sınırında bulunuyor.