GÜNDEM

ÇARPIŞAN ARABADA BİR VALİ…

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncey Sonel, vatandaşların yüreğine dokunup, devletin sıcak elini onlara uzatmaya devam ediyor…

Her kesime ulasan Vali Tuncay Sonel, Tunceli’de ki engelli çocuklar için eşi Handan Sonel ile birlikte valilik konutunda engeli olan çocuklarla bir araya geldi.

Vali Sonel, burada engeli olan çocuklar için mangal başına geçti. Hazırladıkları et ve köfteleri çocuklarımıza ikram eden Vali Sonel ve eşi Handan Sonel, sonrasında onlarla muhabbet edip oyun oynadılar.

ÖNCE MANGAL SONRA LUNAPARK

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncey Sonel, mangal sonrasında engeli olan çocukların isteği üzerine onlarla lunaparka gitti.

Çocuklar lunaparkta doyasıya eğlenirken, onlarla birlikte çarpışan arabalara binen Sonel,  mutluluklarına ortak oldu.

“ONLARIN TEBESSÜMÜ VE DUASI BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Engeli olan çocuklarla sık sık bir araya geldiklerini söyleyen Vali Sonel, “Göreve başladığımız günden beri Devletimizin şefkatini, sıcaklığını şehit ailelerimize, gazilerimize, yetim, öksüz ve engeli olan evlatlarımıza  gösterdik. Engeli olan evlatlarımızla sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugün de onlar için mangal yaptık. Sonrasında çocuklarımız lunaparka gitmek istedi. Onları kırmayıp lunaparkta oyunlar oynadık. Onların tebessümü ve duası bizler için çok önemli. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek her şeye değer” dedi.

VİDEO: