GÜNDEM

Çoban: Sahada Kazandık, Sandıkta Kaybetmeyelim

Yerel seçimlere 5 gün kala çalışmalarını yoğunlaştıran MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, partisinin sandık görevlileriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP İl Başkanı Semih Işıkver ve teşkilat mensupları da katıldı.

Çoban: Sahada Kazandık, Sandıkta Kaybetmeyelim

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, “Çok çabaladım, çok çalıştım. Tam 9 yıl boyunca bu şehir için mücadele ettim. Hepiniz adına, hepimiz adına hiç susmadım. Ve bizim sizin adınıza almış olduğum o inisiyatifle birlikte şimdi yeni bir 5 gün sonra 31 Mart’ta yeni bir durum ortaya çıkacak. Bu dudumda eğer siz bizim yanımızda olursanız, eğer siz birlikte hareket etme ve birlikte Elazığ ülküsüne inanırsanız sesimizi duyuracağımız gibi avazımız daha yüksek çıkacak ve şimdi yaptığımız gibi bir tarih yazacağız. Şimdi siz bir tarih yazıyorsunuz ve siz bugün o tarihin bir parçasısınız. Buradansınız. Bir gün anlatacaksınız bunu; diyeceksiniz ‘gitmiştik, görüşmüştük Sayın Semih Işıkver güzel bir konuşma yapmıştı, Sayın Çoban yalnızım demiştim, biz de yalnız olmadığını ispatlamak, bu şehrin çaresiz olmadığını ispatlamak için 5 gün boyunca mücadeleye tutuştuk, 5 gün boyunca uyumadan, yatmadan gece gündüz çalışarak bu şanlı zaferi kazandık’ diyeceksiniz. İnşallah hep birlikte bu şanlı zafere imza atacağız. Gece Allah için uyumadık, gündüz asla oturmadım. Gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla, ailelerimizle, gruplarımızla ama bir şey eksik. Bu şehirde bir şey eksik. Son 5 gün. Son bir vuruş eksik. Son bir altın vuruş eksik. Son altın vuruşu sizden bekliyorum. Şu gruptan son bir altın vuruş bekliyorum. Bu sandıklara sahip çıkmaktır. Bu sandıklara sahip çıkmaktır. Bizim sahada kazandığımızı Allah için sandıkta yedirmeyesiniz. Lütfen. Sahada kazandık, sandıkta kaybetmeyelim” ifadelerini kullandı.

TAŞDOĞAN: BAŞKASININ OYUNA BİLAL HOCANIN İHTİYACI YOK

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan da, “Sandık deyip geçmeyin. Seçim sandıkta kazanılır. Biz sizlerin sandıkta oy çalmanızı istemiyoruz. Başkasının oyuna Bilal Hocanın ihtiyacı yok. Ama bizimde bir oyumuzu kimseye vermeyin. Oy namustur” dedi.

Bilal Çoban, daha sonra Nurettin Ardıçoğlu kültür Merkezi’nde sahnelenen  Tiyatro oyununu seyretti.

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Fırat Üniversitesi fakültelerini ve SGK’yı ziyaret etti.

Bilal Çoban’ın bir başka durağı 15 Temmuz Demokrasi meydanındaki vatandaşlar ile Kapalı Çarşı ve civarındaki esnaflar oldu.

Bilal Çoban’a MHP İl Başkanı Semih Işıkver’de eşlik etti.

Öte yandan, CHP Eski Milletvekili Ali Özcan, MHP seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti.

Ali Özcan, İl başkanı Semih Işıkver ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban tarafından karşılandı.

HABER: SITKI TAŞEL