GÜNDEM

Elazığ’da 300 Konutun Teslimi Başlıyor: Pazartesi Gününden İtibaren Teslim Edilecek

Elazığ Akçakiraz Beldesi’nde yapımı tamamlanan 300 afet konutunda anahtar teslim süreci 8 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

AFAD Elazığ İl Müdürlüğü, Elazığ Merkez Akçakiraz Beldesi’nde yapımı tamamlanan ve hak sahipleri belirlenen 300 afet konutunun anahtar teslim programını açıkladı.

AFAD’tan yapılan açıklamaya göre, anahtar teslimleri belirlenen program çerçevesinde konutların bulunduğu mahallelerdeki şantiye alanlarında gerçekleştirilecek.

Yeşilyurt Mahallesi’nde teslim tarihleri 08 Haziran 2026 Pazartesi günü GB-01 ve GB-02 bloklarının, m09 Haziran 2026 Salı günü ise DB-01, DB-02, GB-03 ve GB-04 bloklarının anahtar teslimi yapılacak.

Kıraç Mahallesi’nde teslim takvimi ise 10 Haziran 2026 Çarşamba günü GB-07, GB-06 ve GB-05 bloklarının, 11 Haziran 2026 Perşembe günü DB-03, GB-08 ve GB-09 bloklarının, 12 Haziran 2026 Cuma günü ise DB-06, DB-04 ve DB-05 bloklarının anahtar teslimi gerçekleştirilecek.

Anahtar teslimi sırasında hak sahipleri 5 adet kimlik fotokopisi ile hazır bulunmaları gerekiyor.

Vekâlet ile işlem yapılması durumunda ise vekaet sahibi kişinin 5 adet kimlik fotokopisi ve 5 adet vekâlet fotokopisini asıllarıyla birlikte ibraz etmesi gerekiyor.