SPOR

Elmar; Gazişehir Gaziantep Yolunda…

Elazığspor’da alacaklarının ödenmemesi nedeniyle ilk yarının bitmesini beklemeden takımdan ayrılan ve sonrasında da sözleşmesini tek taraflı fesheden İzlandalı yıldız futbolcu Elmar Bjarnason’a Spor Toto 1. Lig ekiplerinden teklif yağıyor.

Elazığspor’dan ayrıldıktan sonra uzunca bir süre beklemede kalan ve Elazığspor’da yaşanabilecek olumlu bir gelişme üzerine takıma geri dönme niyetinde olan Elmar Bjarnason, bir yandan da B planı olarak çeşitli kulüplerle görüşmelerini sürdürüyor.

Alınan bilgilere göre Elmar’ı kadrosuna katmak isteyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, Gençlerbirliği ve Altay, yıldız futbolcuya tekliflerini yapıp beklemeye geçerken, Elmar’ın bir iki gün içerisinde kesin kararını vereceği öğrenildi.

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’dan ayrıldıktan sonra Gazişehir Futbol Kulübü’nün başına geçen Mehmet Altıparmak’ın eski öğrencisi olan Elmar’ı takımında görmeyi çok istediği bildirilirken, Elmar’ın bu nedenle Gazişehir’e daha yakın olduğu haber merkezimize gelen bilgiler arasında.