SPOR

Gidenlerin Yeni Takımlarındaki Performansı Nasıldı?

Yaşadığı sıkıntılar neticesinde ara transfer döneminde Elazığspor’dan ayrılan eski futbolcular, yeni takımlarının maç kadrosunda yer alarak katkı sağladılar.

Bu süreçte takımdan ayrılan toplam 12 isimden Kaleci Soner Şahin  henüz herhangi bir takım ile anlaşma sağlayamazken, kadroya alınmayan Âdem Alkaşi ile cezalı olan Moussa Bagayoko ikinci yarının ilk haftasında forma giyemedi.

Öte yandan Osmanlıspor’a transfer olan Mehmet Yiğit ise Boluspor karşısında 18 kişilik maç kadrosunda yer almasına rağmen, sahada süre alamadı.

Elazığspor’dan Fatih Karagümrükspor’a transfer olan futbolculardan; Ahmet Aras Menemen Belediyespor ile oynanan karşılaşmada 67 dakika sahada kalırken, Ali Fırat Okur ise 90 dakika forma şansı buldu.

Altay ile sözleşme imzalayan Andreas Tatos, 84 dakika sahada kaldığı Ümraniyespor maçında takımının aldığı galibiyette önemli bir rol oynarken, Gazişehir Futbol Kulübü’ne transfer olan Elmar Bjarnason ise Denizlispor’un 1-0 galip geldiği müsabakada sadece 12 Dakika forma şansı bulabildi.

Öte yandan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a transfer olan Orhan Şam ile Afjet Afyonspor ile anlaşan Emre Öztürk ise yeni takımlarıyla çıktıkları ilk maçta 90 dakika sahada kaldılar.

Son olarak Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a transfer olan Serkan Kurtuluş ise lisansı yetişmediği için Atiker Konyaspor karşısında forma giyemedi.