GÜNDEM

İl Genel Meclis Toplantıları İkinci Oturumu İle Devam Etti

31 Mart Seçimlerinin ardından önceki gün ilk toplantısını gerçekleştiren ve Meclis Başkanı, Katip ve Encümen üyelerinin seçimini yapan İl Genel Meclisi, ikinci oturumu ile Nisan Ayı toplantılarına devam etti

İl Genel Meclisi’nin yeni üyeleri, Nisan Ayı toplantılarına Meclis Başkanı Ömer Faruk Çelik başkanlığında ikinci oturumu ile devam etti.

Önceki gün ilk toplantısını gerçekleştire meclis üyeleri toplantıda meclis başkanı, katip üye ve encümen üyelerini seçti.

İl genel meclisi üyeleri, ikinci oturumda ise Vilayetler Hizmet Birliği ve Fırat Havzası Kültür, Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmetler Birliğine üye seçimi ile Baskil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

Seçimler sırasında söz alan Yeniden Refah Partisi Meclis Üyesi Mehmet Can Ölçücüoğlu, muhalefet partilerinden birliklere üye seçilmesini istedi.

Ölçücüoğlu’na yanıt Başkan Çelik’ten geldi.  Meclis Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, "isteyen her meclis üyesinin aday olabileceğini ve meclisin aday olan üyeyi değerlendireceğini" söyledi.