SPOR

İl Özel İdaresi-Urla Belediyesi Karşılaşmasının Ardından

Temsilcimiz İl Özel İdaresi kendi sahasında karşılaştığı Urla Belediyesi’ni 76-61 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından Yönetim, teknik heyet ve sporcular karşılaşmayı değerlendirdiler.

SABUNCU: BU GALİBİYET BENCE BİZE FİNALİN DE YOLUNU AÇTI

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, “Çok zor, çok mücadeleci bir başlangıç yaptık. Rakip iyi başladı, biz kötü başladık. İyi oyuncularımızdan Nihan’da sakatlanınca olayı zora soktuk ama biz inanmışız, takımımız inanmış, seyircimiz mükemmel, müthiş. maçı dönderdik kendimize çevirdik. Bu galibiyet bence bize finalin de yolunu açtı. Bu coşkuyu, bu galibiyeti Elazığlılara hediye ediyoruz. Takımımızı sonuna kadar destekliyoruz. İnşallah kalan maçlarımızı da alacağız ve bu güzelliği, bu mutluluğu Elazığ’ımıza yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

AVCI: BÜTÜN ÇALIŞTIKLARIMIZI SAHAYA YANSITTIK VE MAÇI KAZANDIK

İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı Antrenörü Mehmet Ali Avcı, “Öncelikle taraftarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten her saniyesinde maçın içinde kaldılar. Maçta geri dönmemizdeki en büyük etken onlar oldu. Bütün Elazığ halkına bu desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Konuştuğumuz şeyler, aslında bildiğimiz şeyleri yapamadık. İkinci periyottan sonra ve üçüncü periyotta özellikle ok iyi bir ivme yakaladık. Hafta boyunca bütün çalıştıklarımızı sahaya yansıttık ve maçı kazandık. Giren, çıkan, oynamayan, stafta olan, trübinde olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

COŞKUN: ÇOK GÜZEL BİR MAÇTI

Basın Sözcüsü Orçun Coşkun, “Bugünkü çok güzel bir maçtı. Tüm seyiriclerimize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bütün maçlarımızda yanımızda olan Kanal Fırat ailesine teşekkürlerimi borç bilirim. Bundan sonraki maçımızda Çarşamba günü saat 18.00’da tüm seyircilerimizi bekliyoruz” dedi.

UYKAN: ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARI DA KAZANIP FİNALE YÜKSELMEYİ HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

İl Özel İdaresi Sporcusu Halime Uykan, “Kazandığımız için çok mutluyuz. Çok iyi bir geri dönüş yakaladık. Umarım önümüzdeki maçları da kazanıp finale yükselmeyi hak ettiğimizi düşünüyorum. Karşı takımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

AKINCI: İLK YARIYA GERÇEKTEN İYİ BAŞLADIK

Urla Belediyesi takımı Koç’u Yasin Akıncı, “Burada müthiş bir atmosfer var. Müthiş bir seyirci baskısı var. İlk yarıya gerçekten iyi başladık. Taktiksel anlamda hem defansif oyun anlayışımızı hem ofansif hücum stratejilerimizi sahada çok güzel gerçekleştirdik. İkinci yarı nasıl diyeyim birazcık üst üste çok top kaybı yaptık. Değişken defanslara karşı ofansifte de problem yaşadık. Özeti budur. Bu Play-Off. Seri devam ediyor. Biz de eksik olan yerlere çalışacağız. Mümkün olduğunca hedefimiz bizim de Süper Lig. Biz de oraya çıkmak istiyoruz. Bu anlamda sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

UCA: TAKIM ARKADAŞLARIMIZI VE RAKİBİ OYUN İÇİN TEBRİK EDERİM

Urla Belediyesi Sporcusu Gizem Uca, “Deplasmanda ilk serimize bence iyi mücadele ederek başladık. Sonuçta bu bir seri. İlk maçı kaybetmiş olabiliriz ama önümüzde 3 tane maçımız var. Ben bu maçın telafisinin olacağını düşünüyorum. Takım arkadaşlarımızı ve rakibi oyun için tebrik ederim” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL