SPOR

İÖİ, ABD’li Wıllıams’ı Gönderiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele Eden Elazığ Özel İdare takımında beklentileri karşılayamayan Amerikalı oyuncu Wıllıams’la yollar ayrılıyor

Türkiye kadınlar basketbol liginde şampiyonluk mücadelesi veren ancak inişli-çıkışlı performansıyla hedefinden şimdilik uzak kalan Elazığ özel idare takımında Amerikalı oyuncu Sherise Alexandra Wıllıams’ın performansı tartışılıyor.

Lige Amerikalı Channon Tıara Fluker’la başlayan ve bu oyuncunun sergilediği performanstan memnun kalan bordo beyazlı ekibimiz, devre arasında sözleşmesi sona eren ABD’li oyuncuya sözleşme uzatma teklifi yapmış ancak Fluker’in bu teklifi kabul etmeyerek takımdan ayrılmasıyla yeni oyuncu arayışları başlamıştı.

Sherıse Alexandra Wıllıams’la yoluna devam eden Elazığ özel idare takımı, bu oyuncunun 2 maçta ancak 38 dakika oynayabilmesi ve sadece 20 sayı kaydedebilmesiyle ABD’li oyuncunun performansından memnun kalmadı.

Edindiğimiz bilgilere göre, ABD’li oyuncu Sherıse Alexandra Wıllıams’ı gönderme hazırlığında olan bordo beyazlı kulübün, bu oyuncunun yerine daha skorer bir oyuncuyu kadrosuna dahil etmeyi hedefliyor