SPOR

Sakaryaspor Gözünü Elazığspor'lu Futbolculara Dikti

2017-2018 Futbol Sezonu’nda 2.Lig’de mücadele edecek Sakaryaspor’un Elazığspor'lu 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Timur Bayram Özgöz’e de teklif götürdüğü iddia edildi.

Sakarya basınında “Sakaryaspor'dan orta sahaya takviye” Manşetli duyurulan haberde Elazığspor’la yollarını ayırması beklenen gurbetçi oyuncunun da teklife sıcak baktığını yazdı.

Sakarya basınında çıkan işte o haber:

"Sakaryaspor'da yeni sezon öncesi yönetim dış transferde listesini şekillendirmeye başladı. Başkan İsmail Gürses'in geçen sezonda istediği orta saha oyuncusu Elazığspor oyuncusu Timur Bayram Özgöz ile yeniden ilgileniliyor.

Orta sahada 10 numara pozisyonunun yanı sıra kanatlarda da forma giyebilen Timur Bayram'ın yeşil siyahtan gelecek teklife sıcak baktığı öğrenildi. Elazığspor ile yollarını ayırması beklenen gurbetçi oyuncuyla önümüzdeki günlerde resmi görüşmenin yapılması bekleniyor."

Öte yandan Sakaryaspor yönetiminin transfer çalışmaları kapsamında takip ettiği oyunculardan biri olan Murat Kayalı transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Medyabar spor sitesinden Utku Kaynar'ın sorularını yanıtlayan başarılı futbolcu, Elazığsporla sözleşmesinin bittiğini ancak kulübün sıkıntılı zamanlar geçirmesi nedeniyle kulüp başkanına kongre tarihine kadar bekleyeceğine dair söz verdiğini açıkladı.

Sakaryaspor transferi ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Murat Kayalı bu sezon 2. Lig'de oynama fikrine öncelerde sıcak bakmadığını ancak fikirlerinin değişmesinde Diyarbekirsporla oynanan maçın dönüm noktası olduğunu belirtti.

Bu maçta coşkulu Sakaryaspor taraftarını gördüğünde 2. Lig için düşüncelerinin değiştiğini söyleyen Kayalı, Elazığspor'un kongre tarihi sonrasında Sakaryaspor yahut başka bir takımdan teklif alırsa bunu değerlendireceğini ifade etti.