GÜNDEM

Şehre Hizmet Eden Hastanenin 13 Yıllık Serüveni

Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Şekerlisoy 13 yıldır Elazığ’da hizmet veren hastane ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞEKERLİSOY: HASTANEMİZ ULUSLARARASI SAĞLIK HİZMETİ SUNAR DURUMA GELMİŞTİR

Op. Dr. Ali Şekerlisoy, “2008 yılında Elazığ ve çevre halkına sağlık hizmeti sunmak adına yola çıkan Anadolu Hastanesi büyük bir atılım yaparak özellikle 2019 yılından itibaren hem fiziki binasını değiştirmiş hem teknolojik alt yapısını güçlendirmiş hem de daha çok akademik kadrolardan oluşmak üzere yaklaşık 40 hekimlik dev bir uzman hekim kadrosuna ulaşarak sadece ilimize, bölgemize ve ülkemize değil uluslararası sağlık hizmeti sunar duruma gelmiştir” ifadelerini kullandı.

ŞEKERLİSOY: COVİD19 TEDAVİ PROTOKOLÜ YAKLAŞIK BİNDE 999 ORANINDA BAŞARILI BİR PROTOKOLDÜR

Hizmet veren bölümler ve yeni açılacak bölümlerle ilgili bilgi veren Şekerlisoy, “Halkımızın ihtiyacı olan yeni üniteler ekleyerek özellikle kısa bir süre içerisinde taş kırma ve ozon tedavi ünitelerini de halkımızın hizmetine sunacağız. Ozon tedavisi bilindiği gibi birçok hastalığa özellikle diyabetik hastalıklara, uzun süre kapanmayan yaralara önemli katkı sağlamakta, aynı zamanda da günümüzün en büyük sıkıntısı olan covid19 pandemisinde oksijen saturasyonu düşen, tedavisi kötüye giden hastalara da uygulanarak onların tedavisine katkı sağlamaktadır. Anadolu Hastanesi covid19 tedavi protokolü yaklaşık binde 999 oranında başarılı bir protokoldür. Tedavi ettiğimiz 5 bine yakın hastada ölüm oranı oldukça düşüktür” şeklinde konuştu.