GÜNDEM

Vatandaşlardan Tam Destek

Kamuoyunda büyük takdir toplayan başkan Şerifoğulları’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan istediği talepler vatandaşlar tarafından olumlu karşılanmaya devam ediyor.

Bu defa Kanal Fırat Haber Muhabiri Canan Gedik Ay ve kameraman Kaan Şanlı, Hastane Caddesinde vatandaşın nabzını tuttu. MEB devredilmesi beklenilen Eğitim ve Araştırma Hastanesi için vatandaşlar bakın ne dedi.

  

HER ŞEY O TOPLANTIDA BAŞLADI

Elazığ Belediye Başkan Şerifoğulları o toplantıda mikrofonu eline aldı ve Şehri için ayağa kalkarak “İlimize çok güzel bir şehir hastanesi kazandırdınız sizlere şükranlarımı arz ediyorum eski hastanemizin yerini milli eğitim bakanlığına devriyle ilgili talepte bulunmuştuk Sayın Bakanlarımızın da bilgisi var sizlere de arz edilmişti. Bu hastanenin yerinin milli eğitime devredildiği takdirde Milli Eğitimde Tekli Eğitime geçeceğiz bir problemimiz kalmayacak aynı zamanda sizin Elâzığ’a geldiğinizde Elâzığ’a bir kent meydanı yapılsın talebinizi de bu arsayla birlikte çözeceğiz şehir merkezindeki okullarımızı eski Hastanenin yerine taşıyacağız okulun yerinende kent meydanı yaparak şehrimiz çok güzel bir görünüme kazanacak” diye talepte bulundu.

Elazığ’a her geldiğinde buraya bir kent meydanı lazım diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Başkan Şerifoğulları’nın talebine yeşil ışık yaktı.

VATANDAŞ’TAN BAŞKAN ŞERİFOĞLULARI’NA TAM DESTEK

Başkan Şerifoğulları’nın bu talebi vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı. Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve civarındaki okulların eski devlet hastanesi binasına taşınmasıyla birlikte Elazığ’ın hem bir kent meydanına kavuşması bekleniyor, hem de tekli eğitim sitemiyle ilgili sıkıntılarında çözüme kavuşması planlanıyor.

VİDEO