GÜNDEM

"Yaşlılar Haftası"

Elazığ Kent konseyi Çocuk Meclisi Üyeleri, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar haftasını unutmayarak, Gazi huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

“YAŞLILARIN KIYMETİNİ BİLEMEYEN BİR TOPLUMUN GELECEĞE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE BAKMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Elazığ Kent konseyi Başkanı Murat Ergen, toplumun her kesimi ile ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, çocuk meclisi ile birlikte yaşlıları unutmadıklarını belirterek “ Yaşlıların kıymetini bilemeyen bir toplumun geleceğe güvenli bir şekilde bakması mümkün değildir. O neden ile çocuk kent meclisimiz ile birlikte onları ziyaret ederek hem ellerini öptük hem onlara çiçekler verdik. Onların dualarını almak için buraya geldik. Çocuk kent merkezi olarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kent çocuk meclisimizi kurduğumuz günden bu güne kadar çeşitli etkinlikler yaptık. Bir takım ziyaretler ve aktivasyonlar gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de ziyaretlerimiz devam edecektir” şeklin de konuştu.

“YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN BAŞIMIZIN TACIDIR"

Elazığ Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi ve Abdullapaşa Mahalle Muhtarı Yavuz Köse’de ziyaretlerinin amacı hakkında bilgi vererek “ 7’den 70’e bir toplumuz. Yaşlılarımızın her zaman başımızın tacıdır. Bu arada başta aile sosyal politikalar müdürümüz ve gazi huzurevi yetkilileri ekibine de teşekkür ediyoruz. Gerçekten güzel sıcak ortam. Herkesi de yaşlılarımızı görmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kent konseyi çocuk meclisi üyeleri de, gazi huzurevini sakinlerini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yaşlılara unutmadıklarını söylediler.