GÜNDEM

Prof. Dr. Bilal Çoban’ın Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Mustafa Paşa Mahallesi’nde Çalışkan ailesinin düzenlediği programla vatandaşlarla bir araya geldi.

ÇOBAN: ALLAH’IN OL DEMESİ ÜZERİNE KURULUDUR

Bilal Çoban, “Bize göre bu konuda çok iyi bir hazırlığımız olduğu ve 1 Nisan itibariyle yeni bir devrin başlangıcı, 10 yıl sürecek ve daha sonra bin yıl devam edecek bir sürecin ilk adımı atılmış olacak. Bizim bu belediye başkan hazırlığımız bin yıllık bir süreçten gelmek, 9 yıl emek vermek, 10 yıl görev yapmak ve bizden sonra gelecek arkadaşlarımıza görevi devretmek üzerine kurulu bir sistemdir. Biz sadece bir damlayız, sadece bir katreyiz. Hepimiz bu dünyada belli bir dönem gelmiş ol deyince olacak, öl deyince ölecek bir durumdayız. Ve bütün eylem, söylemlerimiz, bütün hazırlıklarımız Allah’ın ol demesi üzerine kuruludur” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: ŞEHRİ GELECEK NESİLLERE TESLİM ETMEKTİR ARZUMUZ

Amaçlarının Elazığ’ı Doğu’nun başkenti yapmak olduğunu söyleyen Çoban, “Biz bugün buradayız çünkü olmasu gereken yerin çok altında bir Elazığ olduğu için çabamız sizin de bizimde Doğu’nun başkenti bir Elazığ olması yönündedir. Bizim proje hazırlığımız, fikri hazırlığımız, akademik hazırlığımız bir tarafa bu konuda proje hazırlığımızla karşınıza geldik, sizden yetki istemek, sizden alacağımız yetkiyle 10 yıl boyunca bu şehri yönetmek ve 10 yılın sonunda bizim hayallerimizin üzerinde bir şehri gelecek nesillere teslim etmektir arzumuz” şeklinde konuştu.

ÇOBAN: BELEDİYE ADAM ASMA PARA BASMAZ

Eksiklikleri tespit ederek, proje hazırladıklarını kaydeden Prof. Dr. Bilal Çoban, “Hep söylediğim ve bundan sonra hep söyleyeceğim belediye iki şeyi yapmaz bir adam asmaz, iki para basmaz. Onun haricinde her yerinde olur bu şehrin, her köşesinde olur. Her mahallesinde, her fikrinde olur bu şehrin. Bu şehrin üretiminde yer almalıdır belediye, görevi budur. Bu şehrin sanayisinin tam ortasında olmalıdır, görevlerinden bir tanesi de budur. Bu şehrin gençlerinin, kadınlarının, çocuklarının, yaşlılarının, engellilerinin yanında olmalıdır. Olmazsa olmazıdır belediyenin. Tabi imarından suyuna kadar belediyecilik hizmetleri tam olarak yerine getirilmelidir belediyenin asil görevleridir. Ama bir kere daha söylemem lazım, belediye adam asma para basmaz. Onun haricinde şunu yapayım dediğinde, herhangi bir çita koyduğunda bu şehrin çitasını düşürenlerin bu şehre tavır gösterenlerin, bu şehre en küçük bir katkı koymayıp sürekli eleştirenlerin bu şehirle ilgili sevdası olanlara, bu şehirle ilgili kaygısı olanlara ve bu şehirle ilgili projesi olanlara bu kadar duyarsız ve bu kadar pervasız saldırışlarına işin doğrusu akıl sır erdirmek mümkün değildir. Biz işe adam alacağız dedikçe biz şu projeyi hayata geçireceğiz dedikçe bizim kafamızda şunlar var; belediye 1 Nisan 2019’dan sonra Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduğunda şunlar yapılacak dedikçe bizim takipçilerimiz bizi yakından takip edenler bizim bu projelerimizi eleştirerek projelerimizin üzerinden bir siyaset geliştirerek herhangi bir şekilde kendilerinin ne yapacağını söylemek yerine başkalarının fikirleri üzerine çamur serpiştirerek bu süreci yönetmeye çalışıyorlar. Siz söyleyeceğimiz budur; korkmayın biz varız” dedi.

MAHALLE SAKİNİ: ÜÇ HİLALLİ BELEDİYENİN BAŞINA DİKECEĞİZ İNŞALLAH

Mustafa Paşa Mahalle Sakinleri de, “Biz 1970’lerin ve daha sonraki neslinde Ülkücü neslinden sonra Sayın Başkanımız zamanında 1970’lerde üç hilali belediyeye diktiğimiz gibi inşallah 1 Nisan’da üç hilalli belediyenin başına dikeceğiz inşallah” diye kaydettiler.

Öte yandan, MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, valilik yeni hizmet binasındaki kurumları ziyaret etti. Çalışan personel ve hizmet alan vatandaşlarla bir araya geldi.

HABER: SITKI TAŞEL