GÜNDEM

Prof. Dr. Çoban, Seçim Çalışmalarına Devam Etti

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında; Mustafapaşa Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

ÇOBAN: SİZİN ŞEHRİNİZİN ZAFERİ OLACAK

Toplantıda konuşan MHP Adayı Çoban, “Allah şanlı bir zaferle bize yardım etsin. Gece gündüz çalışıp cbu şehrin problemleriyle ilgili çözümler üretip neler yapılacağını, ne zaman yapılacak, kiminle yapılacak, hangi kadroyla olacak? Onun için 9 yıllık bir hazırlığımız var. Ankara kulislerinden değil, Elazığ sokaklarından geldik. Sokaklarda bir çoğumuzun eşleriyle, çocuklarıyla buluştuk, sofralarınıza oturduk, evlerinize misafir olduk. Bu şehri tanıtmaya, tanımlamaya çalıştık. Sonuç itibariyle karşınıza geldik. Biz bu şehrin lideri olabiliriz. Bu şehri hak ettiği yere taşıyabiliriz, yeniden Doğu’nun başkenti yapabiliriz demek için ve destek istemek için çabamız bu yöndeydi. Bugün karşınıza geldiğimizde sizle, bütün arkadaşlarımızla öyle ya da böyle bir yerde buluştuk. Buradaki herkesi genelde tanıyorum. Sizden ricam bu süreci biraz hızlı geçmemiz. Biraz destek olmanız. Kadın Kollarımıza ve burada gönüllü olarak çalışan gönüllerimize destek olmanızdır. Bu bazen bir dua, bazen bir kılıç sesidir. Zaferler dualarla ve kılıç sesleriyle kazanılır. Her ikisi de bizim için onurdur. Bazen bir broşürdür, bazen çevrenizde küçük bir tenkindir. Ama bilesiniz ki bu zafer kazanıldığında sizin elinizin zaferi olacak, sizin şehrinizin zaferi olacak” ifadelerini kullandı.

ÇOBAN: BU DA BİR SÖZDÜR

Prof. Dr. Çoban, “Diyorum ki ben 5 yıl sonra bir mitingle seçim kazanmak istiyorum. Bu bir sözdür. ‘elim kırılaydı’ demeyeceksiniz. Bu da bir sözdür. Onun arasını ne ile doldurursanız doldurun biz 5 sene sonramızın hesabını yaparak yola çıktık. Biz öbür dünyanın hesabını da bu dünyanın hesabını da yapmışız. Biz bin yıldır koşturuyoruz. Biz önümüzdeki bin yıl daha koşturacak bir Türkiye ve bin yıl daha ayakta kalacak bir Elazığ için mücadele edeceğiz. Diğer türlü karşınıza gelenler olablilir, başka şeyler konuşanlar olabilir, bizim 20 bin kişiyi işe alacağız derken hakikatten tavır değişenlere desem ki ben hiçbir kimseyi işe almayacağım, iş alanı açmayacağım desem diyecekler ‘şimdi oldu aferin sana’ biz hiç kimseyi dinlemeden bu şehrin çocuklarını nitelikli para, bu şehrin kadınları oturdukları yerden para kazanacaklar. Biz bunu yapacağız. Bu artık dünyada böyle olmak zorunda. Üreten belediyeciliğimizin temelinde bu vardır. Kooperatifçilik vardır” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL