O, Türkiye’nin en genç muhtarlarından… Çalışma aşkı ve heyecanı ile göreve başlayan Ataşehir Mahalle muhtarı Yusuf Özdağ, birçok projeyi mahallesi için hazırladı.

Gençlerin daha çok sosyalleşmesi için destekleyici çalışmaları yürüteceğini belirten Ataşehir Mahalle muhtarı Yusuf Özdağ, mahallede inşa edilmesini planladığı Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nin detaylarını paylaştı.

Vlcsnap 2024 04 29 18H36M07S456

Muhtar Özdağ, “En genç mahalle muhtarları arasında olma sebebi ile şurada en önemli olarak gençleri görüyorum ben. Tabi yaşlılarımızda bizim için çok değerli ve çok kıymetlidir. Yalnız değer olarak toplumda gençlerin biraz daha ön plana çıkması adına biraz daha değerli kılınması adına bir farkındalık olması adına böyle bir düşünce içerisine dahil olup böyle bir seçim yarışına katıldık. Tabi bu seçim yarışında bizim belirlemiş olduğumuz hedefler vardı. Bu hedeflerden öncelikli olarak Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi projemiz var. Bu Gençli Eğitim ve Kültür Merkezi projemiz içerisinde gençlerin geleceğin liderlerini destekleyecek faaliyetlerde bulunmak amacıyla gerek enstrüman kursları gerek resim kursları gerek müzik anlamında gerek kültürel anlamda faaliyetlerde destekleyici kurslar. Eğitimlerinde eksik kalan kısımları ders kurslarıyla geleceğin liderlerini desteklemek istiyoruz” dedi.

Elazığspor - Efeler 09 SK Maçı Biletleri Satışta Elazığspor - Efeler 09 SK Maçı Biletleri Satışta

Vlcsnap 2024 04 29 18H56M18S746

Muhtar Özdağ, Elazığ’da hizmet veren iki özel hastane ile imzalanacak protokol ile de mahalle sakinlerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacağını kaydetti.

Muhtar Özdağ, “Mahallemizde oturan vatandaşlar adını vereceğimiz iki özel hastanemizde poliklinik girişlerinde E-devletten ikametgah kaydını göstererek %20 indirimle giriş kaydı yapmış olacaklar. Sağlık protokolü yapmış olacağız. Bunun burada müjdesini vermek istedim. Bunun yanı sıra mahallemizin kapalı semt pazarına ihtiyacı var. Bunu da ön plana çıkartmak istiyoruz, mahallemizin bu eksikliğini de gidermek istiyoruz. Bunun yanı sıra mahallemizde bulunan parklarda ufak da olsa bir çit ile çocukların parklarda top oynarken ya da koştururken yola fırlamasını bir nebze de olsa durdurmak amacıyla bir düşüncemiz var. Parklarda güvenlik kamerası eksikliği var. Tüm parklarda güvenlik kamerası olması için gereken bütün adımları atıp gerekli mercilerle görüşeceğiz.

 Vlcsnap 2024 04 29 18H55M52S496