GÜNDEM

Vali Kaldırım’dan Omurilik Felçliler Derneği’ne Ziyaret

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Omurilik Felçliler İstihdam Derneği’ni ziyaret etti, ardından esnaflara ziyarette bulundu.

Elazığ’a geldiği günden beri engelli vatandaşlar ile bire bir ilgilenmeye özen gösteren Vali Kaldırım, Elazığ Omurilik Felçliler İstihdam Derneği’ni ziyaret ederek başkan Ömer Çöteli’den dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

KALDIRIM: DEVLETİMİZ CİDDİ YATIRIMLAR YAPIYOR

Ziyarette yaptığı konuşmada derneğin yaptığı faaliyetlerden çok memnun olduğunu dile getiren Vali Kaldırım, “Sizlerin her alanda başarılı olması ve topluma kazandırılması konusunda devletimiz ciddi yatırımlar yapıyor. Bizlerde sizleri ciddi bir sorumluluk olarak omuzlarımızda hissediyor ve ona göre davranıyoruz. Son dönemlerde sadece Türkiye’de değil dünyada yüzümü ağartan başarılı sonuçlar almaya başladık. Gerek bilim dünyasında, gerek bürokratik hayatta gerekse spor hayatında bizleri gururlandıran başarılar almaya başladık. Bu ülkemiz için fevkalade olumlu bir gelişmedir. Elazığ’da da derneğiniz gayet güzel işlere imza attığını biliyorum, yakından takip ediyorum. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Başkan Ömer Çöteli’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Kaldırım’a teşekkür etti, plaket sundu.

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Dernek ziyaretinin ardından Zübeyde Hanım Caddesi’nde bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Vali Kaldırım, sorun ve talepleri de yerinde dinleyerek çözülmesi konusunda yardımcı olacağını ifade etti.