GÜNDEM

Abdullahpaşa Mahallesi TOKİ Konutlarının Kura Çekimi Sona Erdi

Abdullahpaşa Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılan 141 daire 1. Etap konutlarının kura çekimleri gerçekleştirildi. 117 aile evlerine kavuştu.

Abdullahpaşa Mahallesi 1. Etap konut kuraları bugün noter huzurunda AFAD tarafından Elazığ İl Özel İdaresi binasında gerçekleşti.

Noter huzurunda yapılan kura çekimler saat 15:20’de başladı.

Yapılan kura çekimlerine Elazığ Valisi Erkaya Yırık, AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katıldı.

YIRIK: KONUTLARI HAK SAHİBİ VATANDAŞLARIMIZA TESLİM ETMEYE ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Elazığ Valisi Erkaya Yırık yaptığı açıklamada , “Hafta geçmiyor ki biz vatandaşımıza teslim etmemiş olalım. Buradan şunu çıkarıyoruz. Tüm konutları hak sahibi vatandaşlarımıza teslim etmeye tevdi etmeye devam ediyoruz. Haftaya Bizmişen’deki 781 adet konutumuzun kurasını çekeceğiz ve teslim edeceğiz. Bugün 117 hak sahibimize dağıtım yapmak üzere Abdullahpaşa konut kuralarımızı çekeceğiz. 117 hak sahibimiz var 147 konutumuz var. 146+1 konutumuz var. İnşallah bugün 147 konutumuzu tevdi ediyoruz. Deprem gibi bir genel durumu etkileyen, bir afeti yaşayan vatandaşlarımız gerek sosyal gerek ekonomik gerekse diğer yönlerden mağduriyetine rağmen devletine olan sadakati, vatanperverliği, fedakârlığı sayesinde bu çalışmaların hızlı bir şekilde bitmesine katkı sağlamıştır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Anlayışlarından ötürü. Gerçekten insanımızı içerisinde müreffeh bir şekilde yaşayabileceği, güvenli bir şekilde yaşayabileceği, emin bir şekilde oturabileceği çevresinde sosyal alanlarıyla gerçekten güzel konutlar bitti, vatandaşlarımıza teslim ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız böylesine modern konutları üreterek vatandaşımızın hizmetine sundu. Cumhurbaşkanımızdan, bakanlarımızdan vatandaşlarımızın memnun olduğunu biliyoruz. Vatandaşımıza hayırlı olsun. Sayın Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız iştirak ettiler. Kuralarımızı çekiyoruz” dedi.

BULUT: HANGİ HAK SAHİBİ GEÇMİŞTE HANGİ KATTA OTURUYOR İSE YİNE O KATTAN KONUT ALACAK

AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, “Burada 146 tane konut ürettiğimiz için fazla konutumuz var. Hangi hak sahibi geçmişte hangi katta oturuyor ise yine o kattan konut alacak” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: HAYIRLI OLSUN

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, “Hayırlı olsun temennilerimizi ileterek başlayalım” diye konuştu.