Yazıkonak Belediye Başkan aday adayı Mehmet Telli 31 mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Aday adayı Telli, “Ben Yazıkonak’da doğdum büyüdüm. 20 yıldır iş hayatının içeresindeyim. Çok erken yaşlardan itibaren bu iş hayatına atıldım. İş hayatından edindiğim tecrübelerle Yazıkonak’ın gelişimi, değişimi,  kalkınması için sahada görev almak istiyorum. Farklı bir şehirde yaşamak yerine kendi şehrim olan Elazığ Yazıkonak’a hizmet edebilmek için Belde Belediye’si başkan aday adayıyım. Hedefimiz Cumhurbaşkanımızın Türkiye yüzyılı vizyonuyla çizmiş olduğu yönde Yazıkonak’ımıza hak etttiği değeri kazandırmak. Teşkilatımızın gücü ve desteği ile bu yolda olmaktan onur duyuyorum” dedi.

Aday Adayı Telli, Yazıkonak’ın daha yaşanabilir bir belde olabilmesi için şeffaf belediyecilik anlayışı ile hizmet vermek istediklerini söyledi.

Telli, “Güçlü ekibimiz ihtiyaç duyduğumuz projelerimiz ile yaşanabilir standartlarda mutlu, huzurlu, güvenilir bir Belde olabilmesi için şefaf Belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek istiyoruz. Bu süreçte gücümüze güç katan kıymetli Yazıkonak halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Başta sayın Cumhurbaşkan’ımız Recep Tayip Erdoğan olmak üzere İl Teşkilatımıza saygı ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamalarda Bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklamalarda Bulundu