GÜNDEM

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm Oldu

AK Parti Elazığ Gençlik Kolları’nda bayrak değişimi yaşandı.

Uğurcan Güleç geçtiğimiz gün partisinin 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresinde aday olmayacağınız açıklamıştı.

Uğurcan Güleç’in adaylık ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanın kim olacağı kamuoyunca merak konusu olmuştu.

Gençlik Kolları görevini yürüten Uğurcan Güleç bugün görevinden ayrıldı.

GENEL MERKEZDEN KOORDİNATÖR ELAZIĞ’A GELMİŞTİ

AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve Doğu Anadolu Bölge koordinatörü Veli Velat Akyıldız geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gelerek gençlik kolları başkanı olmak isteyen adaylar ile mülakat yaptı.

5 İSİM ANKARA’YA DAVET EDİLDİ

Süreç içerisinde birçok kişinin ismi geçtiği AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı için son olarak AK Parti Genel Merkezi’ne Elazığ’dan 5 isim çağrılmıştı.

Ahmet Kutlu, Emre Burak Kürüm, Raif Ertuğrul Altuntaş, Mehmet Ali Kahvecioğlu ve Ömer Faruk Akgül genel merkeze davet edilmişti.

İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI EMRE BURAK KÜRÜM OLDU

 AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu.

Ankara’da yapılan görüşmenin ardından AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Emre Burak Kürüm atandı.

BÜYÜKGÜMÜŞ: ELAZIĞ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI EMRE BURAK KÜRÜM’E EMANET

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, “Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanlığı Emre Burak Kürüm’e emanet. Kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Uğurcan Güleç kardeşimize gayretlerinden ötürü teşekkür ederim. Elazığımıza hayırlı olsun” dedi.

KÜRÜM: GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YAPACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDIR

Genel Merkez kararıyla AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Emre Burak Kürüm, karar sonrası yaptığı açıklamada: "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bizim için önemi çok büyüktür. Bizler bunun bilincinde olarak partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize, görevimizi layıkıyla yapacağımıza inancımız tamdır. Birlik ve beraberlik içinde teşkilat ve kardeşlik hukuku içerisinde geleceğe doğru emin adımlarla gideceğiz. Bu görevi bana layık gören tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Kürüm’ün önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor.

Medya grubumuz olarak AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Emre Burak Kürüm’e yeni görevinde başarılar diliyoruz…

EMRE BURAK KÜRÜM KİMDİR?

1992 yılında Elazığ’ın Baskil ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı. Sırasıyla Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümlerinden mezun oldu (2013-2017).

Lisans eğitiminin ardından Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Beton Agregaları konusunda yürüttüğü proje ve çalışmalar ile Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak Yüksek Mühendis unvanını aldı (2019).

Sırasıyla Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü bünyesinde Şubat 2018- Şubat 2020 yılları arasında Saha Kontrol Mühendisi olarak görev yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bünyesinde Şubat 2020 - Şubat 2021 yılları arasında Milletvekili Danışmanı olarak görev yaptı. RAM Gayrimenkul ve Yatırım Şirketi bünyesinde Ocak 2017’den bu yana İnşaat Mühendisi olarak görevine devam etmektedir.

Ak Parti İl Gençlik Kollarında sırasıyla Yönetim Kurulu Üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. Genç Müsiad Elazığ Şubesi Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı görevini yürüttü. Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi Kurucu Başkanlığı görevini yürüttü. Türkiye Voleybol Federasyonu bünyesinde İl Hakem Kurulu Üyesi ve Ulusal Kokartlı C Klasman Voleybol Hakemi olarak görevine devam etmektedir.

Bekar ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.