AK Parti’den Elazığ Belediye Başkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre  alan Şahin Şerifoğulları için Cumhuriyet Meydanında kutlama düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları’na Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı,AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili eşlik etti.

Şahin Şerifoğulları,Ahmet Aytar Meydanında coşkuyla karşılandı.

YILDIRIM: “BU BAŞARI HEPİMİZİNDİR, DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR”

Başkan Yıldırım konuşmasında, “Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Öncellikle bu büyük coşkuya bize sağlayan siz değerli hemşehrilerime ve bizlere oy veren değerli seçmenlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Tekraren, yeniden Şahin Başkanımı Belediye Başkanı adayı olarak yola çıktığımız bu yolda tekrar Şehrül Emini olarak sağladığınız için size yürekten teşekkür ediyorum. Tarihi günlerden birini tekrardan yaşıyoruz sizlerle beraber. Elbette ki biraz burukluğumuz var ama bugün burukluğumuzu bir kenara bırakacağız. Özellikle Belediye Başkan Adayımız Şahin Şerifoğlularının bir önceki dönemde almış olduğu oyu koruyarak tekraren bu şehirde en yakın rakiplerine de ciddi bir fark atarak Belediye Başkanı olmasından dolayı kendisini, hanımefendiyi, ailesini ve sizleri tekrar yürekten kutluyorum. Bu başarı hepimizindir daha gidecek çok yolumuz var, yapacak çok işlerimiz var. Elbette ki gözden geçireceğimiz hesaplarda olacak onları da masaya yatıracağız ama gün bugün değil. Bugün bu buruk sevinçliğimizi kenara bırakarak sadece ve sadece sevince ortak olmaktan ve sizlerle bunu kutlamak için buraya geldik. Benden sonra konuşacak arkadaşlarım var ve özelliklede Şahin Başkanımızı sizlerle baş başa bırakmak için sözlerimi çok uzatmadan iyi ki varsınız, Allah sizleri var etsin, hoş geldiniz sefa getirdiniz” ifadelerini kullandı.

BALIK: ŞAHİN BAŞKAN’LA BİRLİKTE ELAZIĞ’DA DURMAK YOK YOLA DEVAM EDECEĞİZ

24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “Çok kıymetli aziz şehrim, çok kıymetli hemşehrilerim hepinizin gördüğü gibi anlatmaya gerek yok görüyorsunuz. Bugün Elazığ kazandı, bugün Türkiye kazandı ama en çok benim aziz şehrim kazandı. Şahin Başkanla birlikte Elazığ’da durmak yok yola devam diyeceğiz. Yarından itibaren bize oy veren vermeyen herkesin Şahin Başkan evi, kardeşi, evladı, babası, abisi olacak. Ben şehrime hayırlı olmasını diliyorum., şükürler olsun ki Elazığ kazandı, Şahin Şerifoğulları kazandı. Allah’a emanet olun hepinizi saygı ve muhabbetlerimle selamlıyorum” dedi.

AÇIKKAPI: “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı yaptığı konuşmada, “Çok kıymetli İl Başkanım, Kıymeytli Milletvekilim, Çok Kıymetli Genel Merkez Teşkilat Koordinatörüm, Çok Kıymetli Genç Kardeşim AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcımız ve yine yeniden tekraren Belediye Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, Çok Kıymetli Milletvekilim Sermin Balık hanımefendi, çok Kıymetli Gençlik Kadın Kolları Başkanım, çok kıymetli Gençlik Kolları Başkanım, hanımefendiler, beyefendiler bayramımız kutlu olsun.” dedi.

KELEŞ: “BUGÜN EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, “Çok kıymetli hemşehrilerim ne söylemiştik demiştik ki, ‘Bizler inandık ben görüyorum sizlerde inanmışsınızdır’ bugün her zaman dediğimiz gibi zafer inananlarındır ve zafer bizimdir. Çok iyi hatırlıyorum 7 Ocak günüydü Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Şahin Şerifoğulları ilimize yeniden Belediye Başkan Adayı olmuştu. O günden itibaren geçen bu süre içerisinde Şahin Başkanımla beraber kol kola el ele sizlerle beraber koştuk koşturduk emek verdik bugün emeklerimizin karşılığını alıyoruz. Allah hepinizden razı olsun.”

Köylere Hizmet Götürme Birliğine Üye Seçimi Yapıldı Köylere Hizmet Götürme Birliğine Üye Seçimi Yapıldı

ŞERİFOĞULLARI: “BİZ KAZANMAYA DOYAMADIK ONLARDA KAYBETMEYE”

Başkan Şerifoğulları, “Allah hepinizden razı olsun biz kazanmaya doyamadık onlarda kaybetmeye. Evet, şahin yükseklerden uçar biz hep yükseklerden uçacağız sizlere hizmet edeceğiz ama kimseye tepeden bakmayacağız. 31 Mart yerel seçimlerini yine bir demokrasi zaferiyle sonuçlandırdık. Milli irade bir kez daha tecelli etti. Sizlerin dualarıyla gerçekleştirilen bir zaferin coşkusunu yaşıyoruz bu zafer Elâzığ’ın zaferidir, başarı geleceğin başarısıdır. Bugün aziz şehrimizin zaferini sizlerle çok kıymetli hemşerilerimizle kutluyoruz bu zafer birlikte çalışmanın ve gelecekte olan inancın bir ifadesidir.  5 yıldır ortaya koyduğumuz emeğin ve yarınlara dair hayallerin ve bunları gerçekleştirmiş olmanın ifadesidir. Kazanan Elâzığ’dır azizi şehirdir, bugün yeni bir gündür” dedi.