GÜNDEM

AK Parti Gençlik Kollarından İftar Programı

Elazığ AK Parti Gençlik Kolları tarafından Ramada Otel’de Ahde Vefa iftar programı gerçekleşti.

Düzenlenen programa AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, AK Parti MKYK Üyesi Veli Akyıldız, davetliler ve çok sayıda partilileri katıldı.

“BİRBİRİNE BAĞLI BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR MİLLETE SAHİBİZ”

Programda konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Güleç, “Kurulduğu günden bu yana bu davanın yükünü yüklemiş, davanın derdini kendi derdi eylemiş dava dostlarım kim var diye seslenince sağına ve soluna bakmadan fert fert ben varım cevabını veren her ferdi benim olmadığım yerde kimse yoktur duygusuna sahip bir dava ahlakını pırıldatıcı bir gençlik bilinci ile öz veriyle, inançla bu dava gönül vermiş dostlarım bizim buluşmamıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 3000 yıllık geçmişi olan bir milletiz. Tarihimizde, kültürümüzde birbirimize bağlı büyük ve güçlü bir medeniyete sahibiz. Osmanlı Devletinden sonra yeniden inşa edeceğimiz büyük ve güçlü medeniyetimiz için liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bu davada olduğumuz için gururluyuz ve mutluyuz. 24 Haziran seçimleri birim için gerçekten çok kritik. Bu süreçte özellikle muhalefetin bir algısı var. İşte Cumhurbaşkanına oyumuzu vereceğiz fakat Milletvekillerine düşüneceğiz gibisinden farklı düşüncelere sahipler. Bizler bu algıyı kırmak için bu tip düşüncelere sahip olan kişilerin fikirlerinde değişikliğe yol açmamız için şunu söylememiz gerekiyor; mecliste uluslararası bir anlaşmanın çıkabilmesi için parlamentoda mevcut çoğulumuzun sağlanması gerekiyor. Eğer mevcut çoğunluğumuz yoksa uluslararası anlaşma hiçbir şekilde imzalanamıyor” ifadelerini kullandı.

“YAPTIKLARIMIZI ÇEVREMİZDEKİLERE ANLATTAIĞIMIZDA GERİ DÖNÜŞLER OLACAKTIR”

AK Parti MKYK Üyesi Veli Akyıldız da, “Bizi burada yalnız bırakmayıp, partimizin yaptığı faaliyetleri her bir birey olarak etrafımızda bulunan bütün arkadaşlarımıza dile getirdiğimiz zaman illaki dönüşleri güzel olacaktır zaten. Çünkü 16 yıldır yaptığımız her şey ortada. Gençlik için birçok güzel şeyler yapıldı. En önemlisi Gençlik Spor Bakanlığımı kuruldu. Bunu dile getirebiliriz, onun dışında üniversitelerde biz öğrenim harçlarını kaldırdık ortadan. Her ay normalde 45 TL verilen bursları biz şu an 450 TL’yr çıkardık. Bu tür yaptığımız güzel aktiviteleri arkadaşlarımıza, eşlerimize, dostlarımıza anlattığımız sürece illaki güzel dönüşler olacaktır ve bunun meyvesini de yiyeceğiz inşallah hep beraber” şeklinde konuştu.

“GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze ise, “2-3 gün sonra erişeceğimiz Ramazan bayramını şimdiden tebrik ediyoruz, hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Gençlik Kollarımızın düzenlemiş olduğu bu vefa buluşmasına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi bizim programlarımız çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugün Cip Köyü’nde Kuzova bölgesinde iftarımız vardı ama söz konusu gençler olunca ben sizlerden ayrılamadım, mecburen sizlerin arasına geldim. Sizlerle bir araya gelince kendimizi genç hissediyoruz. Dolayısıyla sizlerle bir arada olmaktan çok büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bildiğimiz gibi seçime 13 gün gibi kısa bir süre kaldı. Göz açıp kapayıncaya kadar bitecek olan biz zaman. Bu süre içerisinde şimdiye kadar Gençlik Kollarımızın faaliyetlerini sürekli takip ediyorum, çok yoğun bir çalışma içerisindesiniz. Her alanda Gençlik Kollarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, ana kademelerimiz, diğer tüm birimlerimiz çok yoğun bir çaba sarf ettiler, çaba sarf etmeye devam ediyorlar. 13 gün daha bizler sahada her alanda ihtiyaç duyulan her noktada broşür dağıtmak gerekirse broşür dağıtacağız, bayrak asmak icap ederse bayrak asacağız. Ya da başka alanlarda bize ihtiyaç duyulmuşsa mutlaka orada olacağız. O nedenle kısa bir zaman daha gecemizi gündüzümüze katarak inşallah bu seçim sürecine teşkilatlar olarak bizler elimizden gelen her türlü çabayı sarf eder, takdiri yüce Mevla’mızın takdirine ve milletimizin taktirine bırakacağız. Elazığ’da şimdiye kadar çok büyük destek aldık. Elazığ bize AK Partiye, Cumhurbaşkanımıza çok büyük destek verdi. Ve bugünden sonra da inşallah bu desteğini 24 Haziran akşamında Elazığ kendi rekorlarını kırarak yeniden şahlanış dönemine başlayacak diyoruz” dedi.