GÜNDEM

Ali Şekerdağ Siyasete Devam Edecek mi?

Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan Furkan Dilaver’in hazırlayıp sunduğu “Kimim Ben” programının konuğu Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı ve Siyasetçi Ali Şekerdağ oldu.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Hayat hikayesini anlatan ve ekonomik olarak zorlu süreçlerden geçtiğini belirten Ali Şekerdağ, zaman zaman duygusal anlar da yaşadı.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI SÜRECİNİ ANLATTI

Siyaset hayatıyla da ilgili değerlendirmelerde bulunan Ali Şekerdağ, Elazığ Belediye Başkan Adayı olduğu sürece değindi ve adaylık sürecinin nasıl geliştiğini ayrıntılarıyla anlattı.

“TEKLİF GELİRSE DÜŞÜNÜRÜM”

Kendisine siyasi bir teklif gelirse düşüne bileceğini belirten Ali Şekerdağ, “Siyaset çok farklı bir şey. Ben gidip milletvekili olmak istiyorum ille de beni aday yapın gibi bir şeyin içerisine girmem. ‘Sen bu şehre lazımsın. Gerçekten şehri biliyorsun. Birlikte görev yapalım’ diye gelirlerse düşünürüm” ifadelerini kullandı.

“PARTİ FARK ETMEZ”

Siyaset için parti fark eder mi sorusuna da cevap veren Ali Şekerdağ, “Parti fark etmez. Benim duruşuma, çizgime hangi parti olursa olsun. Sağ parti olacak. Benim duruşuma, çizgime uymayan parti gelse Başbakanlık vereceğiz deseler gitmem. Eğer karakterin menfaatlerine göre şekilleniyorsa basit bir insansın. Karakter menfaate göre şekillenmez. Bizim duruşumuza uygun sağ bir partiden teklif gelirse ben bunu düşünürüm. Eğer gerçekten bir netice alacağıma da inanırsam görevi kabul ederim ve Elazığ’a da çok ciddi bir şekilde kazanımlar katacağıma inanıyorum” dedi.

VİDEO: