GÜNDEM

Başkan Şerifoğulları Taraftarların Talebini Geri Çevirmedi

Her daim Elazığspor'un yanında duran Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor taraftarlarını yalnız bırakmayarak çağrılarını duydu.

Gençlik 23 Elazığspor Taraftarları Derneği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan seyircisiz maç oynanacağı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumu’nun yanındaki alanda dev ekran kurulmasını istemişti.

Başkan Şahin Şerifoğulları, taraftar derneğinin çağrısına kayıtsız kalmadı ve . Fatsa Belediyespor maçı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumuna dev ekran kurulacağını açıkladı.

GENÇLİK 23 TARAFTARLAR DERNEĞİ’NİN TALEBİ

Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği’nin Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na, “Sezonun Son 2 Maçı Yine Oyunlar Başladı Sahada İş Bitiremiyenler Masa Başında İş Bitirmeye Başladı Biz Gençlik 23 Elazığspor Taraftarlar Derneği Olarak Kulüp Başkanımızdan Hocalarımıza Ve Futbolcularımıza Sonuna Kadar İnanıyoruz Güveniyoruz Son Maçın Bitiş Düdüğüne Kadar Elazığsporumuzun Yanında Olacağız Herkesin Bir Hesabı Varsa Allah'ında Bir Hesabı Var Buradan Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğullarından Elazığspor Taraftarı Adına Bir Ricamız Olacak Cezalı Olduğumuz Fatsa Maçında Stadın Yanındaki Alanın Düzeltilerek Dev Ekran Kurulup Elazığspora Gönül Vermiş Taraftarlarımızla Oradan Takımımıza Destek Olmak İstiyoruz Şahin Başkandan Bunun Sözünü Elazığspor Taraftarına Vermesini Rica Ediyoruz” şeklinde çağrıda bulunmuştu.

ŞERİFOĞULLARI: DEV EKRANI SİZİN İÇİN KURUYORUZ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da çağrıya kayıtsız kalmayarak, “Büyük Elazığspor’umuzun cefakar taraftarlarının isteğine kayıtsız kalamayız. Fatsa Belediyespor maçı için Hıdır Bilek Doğukent Stadyumuna dev ekranı sizin için kuruyoruz” dedi.