GÜNDEM

Arslan, Seçim Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Asilhan Arslan, 1 Nisan’da yapılacak ETSO seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Arslan, seçimle alakalı çalışmalar kapsamında sebze hali esnaflarını ziyaret etti.

Arslan ziyaretlerinde esnafların sorunlarını dinledi, istişarelerde bulundu.

“ELİMİZDEN GELEN TÜM YAPISAL REFORMLARI HAYAT GEÇİRECEĞİZ”

Sebze hali esnaflarıyla bir araya gelen Arslan yaptığı açıklamada, “İlimizin ekonomik anlamda çok ciddi önemem sahip olan, ilimizin tarımına ciddi katkısı olan, tarım ürünlerinin dışa açılmasını sağlayan sebze hali esnafımızla birlikte oluyoruz. Sayın Başkanımız Resul Kırılmaz Bey ile birlikte tüm sektörün sorunları, talepleri, istekleri ile alakalı istişarelerimiz olmuştu. Bu istişarelerimize devam ediyoruz. Neler yapmamız gerektiği konusunda fikir telakkisinde bulunuyoruz. Umuyoruz ki göreve geldikten sonra bütün bu telakkilerimiz hayata geçirme adına var gücümüzle çalışma fırsatı bulacağız. İnsanlarımızın ticaret hayatını geliştirme noktasında, kazançlarını artırma noktasında elimizden gelen tüm yapısal reformları hayat geçireceğiz. Sayın Başkanımız zaten sektörün duayeni. Bu halin bu hale gelmesi, yepyeni fiziki alanlar kazanması, esnaflarımızın birlik beraberlik içinde çalışması, belli disiplin altında çalışması noktasında kendisinin çok ciddi gayretleri, faaliyetleri var. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Tüm hal esnafımıza da hayırlı bol kazançlar diliyoruz” dedi.

“KENDİSİNE SEBZE HALİNİN İLİMİZLE İLGİLİ SORUNLARINI ANLATTIK”

Sebze ve Meyve Hali Başkanı Resul Kırılmaz ise yaptığı konuşmada, “Bugün Elazığ Sebze ve Meyve Halini 1 Nisan’da yapılacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Başkan Adayı olan Sayın Asilhan Arslan sebze halini ziyarette bulunmuştur. Hal esnafı, yönetim olarak kendisine sebze halinin ilimizle ilgili sorunlarını anlattık. İnşallah göreve geldiğinde bunu tekrar görüşüp, istişare edip kamuoyuyla paylaşırız. Kendilerinin yolunun açık olmasını diliyorum. Başarılar diliyorum. Allah yollarını açık etsin” ifadelerini kullandı.