Elazığ Atatürk stadyumu, şu anda Türkiye’nin en yeni ve modern stadyumlarından biri…

Zeminiyle, taraftarıyla ve de modern yapısıyla Elazığ Atatürk stadyumu Türkiye gündeminde ön planda olmasına rağmen bazı önemli eksiklikleri de baş ağrıtıyor.

Sezon başından buyana devam eden GSM şebeke çekmeme sorunu; yapılan iyileştirilmelere rağmen halen devam ediyor.

Öyle ki stadyumda tribünlerin yoğunluğundan ve de şebekelerin aktif kullanımlarından dolayı telefon görüşmeleri müsabaka esnasında gerçekleşemiyor.

Yetkililer önce mobil baz istasyonlarıyla, ardından da sabit baz istasyonlarıyla yaptıkları çalışmalardan da bir sonuç alamadılar.

Bu durum; başta müsabakalarda haber geçen basın mensupları olmak üzere, taraftarlar tarafından da tepki doğuruyor.

İşlerini yapamadıklarından yakınan basın mensupları, haber geçmede yaşadıkları sıkıntıları yetkililere defalarca iletmelerine rağmen bir sonuç alınamamasından üzüntü duyuyorlar.

Öte yandan Elazığ Atatürk stadyumundaki eksiklik; sadece şebeke çekmemeyle de sınırlı değil…

Stadyumun bir diğer önemli sorunu ise basın tribününde wifi internet sağlayıcısının olmaması…

Yeni yapılan stadyumlarda basın tribünlerinde kurulu Wifi İnternet sağlayıcısı mevcut iken Elazığ Atatürk stadyumunda Wifi İnternet sağlayıcısı mevcut değil.

TFF’nin daha önce maç için kurduğu Wifi ağının yetersiz oluşuyla İnternet sıkıntısı yaşayan basın mensupları, tıpkı GSM şebeke sorunu gibi Wifi İnternet sağlayıcısının da olmasını talep ediyorlar.

2. lige yükselen Elazığspor’u özellikle ulusal medyada daha fazla haber yapmak ve sesini duyurmak isteyen basın mensupları, yetkililerin yeni sezon başlamadan bu sıkıntıları çözmelerini istiyorlar…

Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek Elazığ Belediyesi’nden YKS Tercih Döneminde Gençlere Destek

Editör: Batuhan Baskal