Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Birimleri gezen Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen, 31 Mart seçimlerinde kendisi ve partisi için destek istedi.

Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen,  Göreve gelir gelmez bütün kurum ve paydaşlarla eşgüdümlü çalışacaklarını, Elazığ'a layık olduğu yönetim anlayışına ve hizmete kavuşturacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşümden, sosyal yardımlara; alt yapıdan enerji üretimine kadar her konuda çalışmalarının hazır olduğunu dile getiren Başkan Adayı, emekli ve dar gelirli ailelerin su ücretlerine %50 indirim yapacaklarını söyledi. MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen’in, Milletvekili Semih Işıkver ile ikinci durağı Aksaray Mahallesi oldu.

İşadamı Nevzat Yıldırım’ın daveti üzerine Aksaray Mahallesi’ni ziyaret eden Aygen, zafere adım adım yaklaştıklarını ifade etti.

Başkan Adayı Aygen, “Kadınlarımızın, gençlerimizin ve emeklilerimizin iş yapabileceği istihdam sağlayacağız El emeği göz nuru Kilim gibi şeyler olacak. Üretim Merkezinde Kreş, LGS, Üniversite kursları olacak ve bedava olacak tamamen. Orda da görevlendirdiğimiz kişiler görev almamış tayin bekleyen arkadaşlar gelecek ve kurs verecekler. Biz yine bütçeyi denk bütçe olarak kullanacağız. İsraf etmeyeceğiz onu bunu zengin etmeyeceğiz, 5 liralık malı 50 lira yaptırmayacağız. Belediyeyi kara geçirdikten sonra Sosyal Belediyecilik adı altında vatandaşlarımıza vereceğiz. Emeklilere, dar gelirlilere Çıra Kart vereceğiz. En az 5 bin lira vereceğiz ama Sayın Vekilimin isteği üzerine 7 bin 500 TL yaptık. Vallahi çalmayacağız, çaldırmayacağız, yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Belediyeyi kara geçirerekten bu paraları dar gelirli vatandaşlarımıza vereceğiz” dedi.


Programa katılan Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise şehrin sancılı olduğunu ifade ederek, siyaset kurumunun görev yapmadığını kaydetti.

Milletvekili Işıkver, “18-20 mahallemiz içler acısı bir halde. Bazı sokaklarda Türkçe kelime duymadan, bir Elazığlı çocuğu görmeden bir Palulu, bir Harputlu, bir Kebanlı görmeden 300-500 metre yürümek zorunda kalıyoruz. Şehrin her köşesi bir fiil zapt edilmiş. Ama bakıyorsunuz bu arkadaşlara 500 tane adam alan bu Belediye EBUAŞ bünyesine 1 tane kentsel dönüşüm uzmanı dahi almamış, almayı akıl edememiş” dedi.

Aksaray Mahallesi’ndeki toplantının ardından Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen, Milletvekili Işıkver ve İl Başkanı Yunus Bal, İş Adamı Vahap Erdem’in düzenlediği iftar programına katıldı.

İftar programında konuşan İl Başkanı Yunus Bal, 31 Mart’ta Elazığ’da bir değişim istediklerini söyledi.

Başkan Bal, “Malumunuz üzere 31 Mart günü Elazığ’da bir değişim istiyoruz. Sayın Başkanımın da dediği gibi Elazığ’da hizmetin eşit dağılmasını unutulan bölgelerin, unutulan insanların ve unutulan sokakların tekrardan yeşertilmesi, tekrardan kazandırılması için biz yola çıktık. Milliyetçi Ülkücü hareket olarak bizler inandık, sizlerde inanın” dedi.

Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama! Bingöl Depremi Ardından Naci Görür’den Açıklama!

Programda konuşan Doç. Dr. Aygen de Elazığ’da zafer sayılı günler kaldığını kaydetti.

Başkan Adayı Aygen, “Elazığ emin ol ki elinden tutup kalkacak kuvveti bekliyor. Müjdeyi bekliyor, hasreti bekliyor, umudu bekliyor ve bu umut bu salonda son buluyor hasret bitecek inşallah. İşte asalet bu salonda, sadakat bu salonda vefa bu salonda. Hepinizi sevgi, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Aygen’in ardından Milletvekili Işıkver, katılımcılara hitap etti.

Milletvekili Işıkver, “Biz 10 yıl bu şehir yönetmişiz, 94 de bırakmışız. 94’ten 2024’e kadar gelen her Belediye için tonlarca yolsuzluk soruşturması olmuş. Kimi beraat etmiş, kimi yüküm giymiş ama millet vicdanında beraat edememişler. Ama Behçet Susmaz döneminde bizim için iğne ucu kadar yolsuzluk suçlaması yoktur. Milliyetçi Hareket Parti’si yönetirse sağlam yönetir, dürüst yönetir, şeffaf yönetir” dedi.

Programı düzenleyen İş İnsanı Vahap Erdem de, Doç. Dr. Murat Aygen için hasta yatağından kalkıp çalıştığını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi