Milliyetçi Hareket Partisi’nde seçim çalışmaları devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, Milletvekili Semih Işıkver ve İl Başkanı Yunus Bal ile birlikte Kamu Sen tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

İftar programına ayrıca Türkiye Kamu Sen Genel Başkan Yardımcısı Yücel Kazancıoğlu,Türkiye kamu sen üyeleri katıldı.

Programda konuşan İl Başkanı Yunus Bal, MHP’nin olduğu yerde Kamu Sen’in de olduğunu söyledi.

Başkan Bal, “Ülkücü, Milliyetçi Hareket eğer bir ligdeyse Kamu Sen’siz olmaz. Eğer bir savaştaysa eğer bir yarıştaysa Kamu Sen’siz olmaz ve öncellikle böylesine güzel bir günde Kamu Sen’in adayımıza desteğiyle birlikte bir araya gelip gücümüzü gösterdiği için bütün yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kamu Sen ile birlikte yol yürümekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

Milletvekili Işıkver, “Ülkücü Hareketin özelliklede Elazığ’da neredeyse üzerine inşa edildiği özellikle her sıkıntılı, Türkiye’nin her sıkıştığı, siyasi olarak gerildiği her dönemde Türk Milliyetçisi olarak bunun bedelini de ödemek suretiyle ödeyen bir teşkilat olduğu için bugün Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak o gün ki siyasi  burhamdan çıkmış bir Hareketin Milletvekili olarak dün ödediğiniz bedelleri de göz önünde bulundurarak yarın da Devlet, Millet sıkıştığı zaman her türlü bedeli ödeyeceğimizin gerçeği hareketiyle sizinle beraber yol yürümekten şeref duyduğumu, bahtiyar olduğumuz bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Kazanması halinde istişare kültürüne önem vereceklerini belirten Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, kendisine destek veren Kamu Sen Üyelerine teşekkür etti. 

Başkan Adayı Doç.Dr.Aygen, “Belediyeyi de kazandığımız takdirde ben sizlere söz veriyorum sizlerle beraber Belediye yöneteceğiz çünkü biz istişareye önem veren bir yönetim biçimi ortaya koyacağız. Sendikalarla, Vakıflarla, Hemşehri Derneklerle ve Üniversite Dernekleriyle beraber yöneteceğiz. Bende bir Kamu Senli olarak sizlerin emrinizde olacağıma şimdiden söz veriyorum, sağ olun var olun. Ayrıca Genel Başkanımın ailesini tanıyorum bedel ödemiş bir aile. Yine abisi kıymetli kardeşim Şinasi Kazancıoğlu da benim çok değerli bir dostum. Ona da buradan selam söylüyorum, sağ olsunlar, var olsunlar, yolları açık olsun.  Bugün bizim bu kutlu yürüyüşümüze omuz vermek için, güç vermek için yanımızda olduğunu hissettirmek için de ayrıca kendisine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama! Anadolu Basın Federasyonu’ndan Saldırıya Kınama!

MHP Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen ve beraberindekilerin bir sonraki durağı ise Üniversite Mahallesi oldu.

Mahalle sakinlerine ilk olarak MHP İl Başkanı Yunus Bal hitap etti.

Başkan Bal, “Bugün bir Milat Allah’ın izni ile. Belki elektriklerimiz yok ama hepimiz bir Güneşiz ve Güneşimiz Murat Aygen burada, Güneş doğacak inşallah. Elazığ’ı karanlığa terk edenler bu karanlık elektrik değil, beş yıldır karanlığa terk edenlere sesleniyorum az kaldı 31 Mart’ı bekleyin. Bu şehrin kaybedecek 5 dakikası bile yok, 5 saniyesi bile yok. Ben şunu söylüyorum onların hayal ettiği noktada biz varız. İnşallah 31 Mart Gecesi ben bu kalabalığın en az 10 katını, 100 katını kutlamalara davet ediyorum” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de konuşmasında Başkan adayları Aygen’in 75 gündür hiç kimsenin başaramadığını başardığını kaydetti.

Milletvekili Işıkver, “Burayı böyle ışıl ışıl görmek istiyorum. Görenlerin dizi titresin hakikaten de Murat Aygen diye bir gerçek var Elazığ’ın siyasetinde diye. 75 gündür bu şehirde daha evvel hiçbir siyasinin başaramadığını başardı. Belki de dokunmadığı insan kalmadı. Bu  şehirde herkese dokunmaya çalıştı herkes de kucaklaşmaya kendisini anlatmaya, partisini anlatmaya, projesini anlatmaya, yıkık, viran bu şehrin, kültürüyle, töresiyle, sosyolojisiyle, insanıyla 81 vilayetin merkezine mührünü vurmuş bu Elazığ’ın bugünkü yıkık bu viran halini, bugün yolunda gitmeyen bu konuların bütününü çözmeye ant içmiş, bu mahallenin de bir evladı Murat Aygen gerçeği var” dedi.

Mahalle sakinlerine son olarak MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Aygen seslendi.

Başkan Adayı Doç.Dr. Aygen, “Elazığ sancılıdır dedik, Elazığ sıkıntılıdır dedik, Elazığ elinden tutacak kuvveti bekliyor dedik işte bugün bu kuvvet Üniversite Mahallesinde. Gelsin herkes görsün, her gittiğimiz mahallede, her gittiğimiz sokaklarda, her gittiğimiz mekânda insanlar değişim istiyor. Aziz halkımız bütün mahalle sakinleri kardeşlerimiz bizi nöbete çağırıyor. Tam 30 yıl oldu. Elazığ Milliyetçi vatansever kadroların yönetimine hasret kaldı. İnşallah 31 Mart’ta biz bu hasreti bitireceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi