Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu Terasa Takılan Otomobil Onlarca Metre Yükseklikten Düşmekten Kurtuldu

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, dün açıklanan yeni kredi faiz oranlarının esnafı bitirme noktasına getireceğini ifade etti.

Başkan Albayrak, esnafın zaten sıkıntılı ekonomik koşullar altında işlerini sürdürmeye çalıştığını ve bu yeni düzenlemenin esnafın üzerindeki yükü artıracağını belirtti.

Başkan Albayrak, yaptığı açıklamada, "Esnafımız, her zamankinden daha zor ekonomik koşullar altında işlerini sürdürmeye çalışırken, dün açıklanan kredi faiz oranlarının güncellenmesiyle birlikte esnafımızın durumu daha da kritik bir hal alacaktır. Bu durum, esnafımızı bitme noktasına getirecektir. Bu büyük hata acilen düzeltilmelidir" dedi.

Esnafın daha fazla mağduriyet yaşamaması için gerekli adımların atılması gerektiğini vurgulayan Başkan Albayrak, "Esnafımızın ayakta kalabilmesi ve ekonomik olarak nefes alabilmesi için bu düzenlemenin bir an önce iptal edilmesi büyük önem taşımaktadır" diye ekledi.

Hakan Albayrak

Editör: Batuhan Baskal