İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can ve Elazığ İl Temsilcisi Çetin Özmen, medya grubumuzu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya geldiler.

İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, Kanal E – Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’a Türk Bayraklı rozet takdim etti.

Birçok projelerini Elazığ’da hayata geçirdiğini belirten İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can, il yöneticilerine çağrıda bulunarak geleneksel oyun parkının kurulmasını istedi. 

Başkan Can, “Bizim Elaziz ziyaretimizde çok farklı bir zamana tekabül etti. Ben Fırat TV’deyken ve Türk gibi seçime gidiyorken bir çok özellikleri olan kanallardan seslenmek istiyorum. Sadece Elazığ’daki Belediye Başkan adaylarından değil Türkiye olarak gelin biz geçmişiyle bağrışan bir nesil değil geçmişiyle barışan bir nesil içi Elazığ’da tüm partilere, tüm Belediye Başkan adaylarına geleneksel çocuk oyun parkları kuralım. Şuandaki en büyük şikayetimiz medyanın bağımlısı, sosyal medyadan çıkamıyor olması, cep telefonlardan uzak durmaları için biz bu anlamda bir proje yaptık ve bunun merkezi Elazığ olsun” dedi.

Göçlerin Elazığ’ın dengesini bozduğunu ifade eden Başkan Can, “Elazığlılık bir ruhtur ancak bunun projeler ve yatırımlarla desteklenmesi lazım. “dedi.

Başkan Can, “Elazığlılık olmanın sözden öte özüyle birlik ve beraber projeleriyle hareket etmesini istiyoruz ve siyasetinde çirkefliğini ortaya çıkmaması tavsiyesinde bulunuyoruz. Bu bir yarıştır, siyasette iki sonuç olur ya kazanırsınız ya da kaybedersiniz. Dolayısıyla ülkemizde milli birlik ve beraberlik adına sözden öte bugünde proje olarak dünyanın neresine gidersek Elazığlıları görüyoruz, Elazığlılık sadece bir söz olmamalı birlik ve beraberliğin yatırımı olmalı” dedi.

Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Editör: Haber Merkezi