Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu’nun katkılarıyla, belediyede işçi statüsünde farklı unvanlarda görev yapan personellere yönelik banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi...

Gerçekleştirilen ihale sonucunda Akçikiraz Belediyesi personelleri bayramdan önce 32 bin 500 TL’lik banka promosyonu alacak.

Bingöl’de Korkutan Deprem Bingöl’de Korkutan Deprem

BAŞKAN ORMANOĞLU BELEDİYE PERSONELLERİNİ UNUTMADI…

Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğu, çeşitli banka müdürleri  ile bir araya gelerek belediye personeline verilecek promosyon miktarı hakkında görüşmeler sağladı. 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında belediyede işçi statüsünde farklı unvanlarda görev yapan personele yönelik banka promosyon ihalesi Başkan İbrahim Ormanoğlu’nun katkıları ve destekleriyle gerçekleştirildi.

Toplantıda promosyon ihalesine katılan ve en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası ile ön anlaşma sağlandı. Anlaşmanın detayları ile ilgili bir takım değerlendirmelerde bulunan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, belediye personellerinin her zaman yanında olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu; “Akçakiraz Belediyesi Personel Hizmetleri Limited Şirketi 117 personelimizi kapsayan Maaş promosyon ihalesi yapılmış olup, en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası ile üç yıllığına anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmanın sonucunda bankanın belediye personelimize kişi başı 32 bin 500 TL ödeme yapması kararlaştırılmıştır. Ayriyeten ödemeler bayram öncesi yapılacaktır. Göreve geldiğim ilk andan itibaren gerek beldem gerekse belde sâkinlerimiz için var gücümle çalıştım. Şimdi ise Akçakirazlı hemşehrilerime hizmet ederken, yanımda olan mesai arkadaşlarımı unutmadım ve bir nebze mutlu olmaları için bu anlaşmayı gerçekleştirdik. Personelimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler Akçakiraz için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürürken, mesai arkadaşlarımızda daha mutlu şekilde hizmetlerimizde yanımızda yer alacaktır.” İfadelerini kullandı.

Editör: Batuhan Baskal