31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları için Elazığ’ı karış karış gezen ve vatandaşlarla hemhal olmaya devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ziyaretlerine devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzzetpaşa Vakfı, Bizim Külliye Dergisi, Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi ve Elazığ Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, Şehit Polisimiz Bünyamin Torğut'un ailesiyle de bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDE

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve AK Parti Elazığ İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ilk olarak, Elazığ Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu ve kurum çalışanları ile bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ziyaret esnasında kurum çalışanları Başkan Şerifoğulları’na, 2019 Yerel Seçimleri öncesinde vadettiği projeleri hayata geçirdiği için teşekkür etti. Başkan Şerifoğulları ziyareti esnasında miniklerle de yakından ilgilenerek oyuncak hediye etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, KIZILAY MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

2019 Yerel Seçimleri'nin ardından göreve gelen ve görev süresi boyunca mahalle ayrımı gözetmeden yatırımlarını sürdüren Başkan Şahin Şerifoğulları, Kızılay (Kesrik) Mahallesi’nde vatandaşlarla da bir araya geldi. Kızılay Mahalle Muhtarı Emrah Işık’ın da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları; mahalle sakinleri, gençler ve çocuklarla yakından ilgilenerek taleplerini dinledi. Başkan Şahin Şerifoğulları; “Bizlere gönül kapılarını açan vatandaşlarımıza, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

PAYAM; “KÜLTÜREL ANLAMDA BAŞKANIMIZLA DAHA ÇOK MESAFE ALACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve beraberindeki heyet daha sonra, İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bizim Külliye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nazım Payam, Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı ve yazarlarla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, faaliyetleri hakkında İlhan, Payam ve Namlı ile istişarelerde bulunarak başarılar diledi.

Başkan Şerifoğulları’nın Elazığ için bir kazanç olduğunu vurgulayan Bizim Külliye Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Nazım Payam; “Başkanımız Elazığ için bir kazanç. Kendileriyle kültürel olarak daha çok mesafe alacağımızı düşünüyoruz. Dergimiz, 1999 yılında İzzetpaşa Vakfı’nın himayelerinde kuruldu. Her sayımızı bir dosya konusuna ayırıyoruz.” diyerek Bizim Külliye Dergisi’nin uluslararası arenada Elazığ’ı tanıttığını ifade etti.

İLHAN; “BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, HALKIN İÇİNDEN BİRİSİ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan; “Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Erol Keleş’in böyle bir görevde olması Elazığ’ımıza çok değerli faydalar sağlayacaktır. Sayın Başkanımızın gerçekleştirdiği hizmetler ortadadır ve özellikle Harput için yaptıkları. Şehrin ulaşımına, kültürüne ve yeşil alanlara minnettarlıkla bakıyor ve seyrediyoruz. Kendisine bu hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Sayın Başkanımız halkın içinden birisi. Süreci takip ettiğimizde şunu gördük; biz Şahin Başkanımızı bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle inşallah yeniden Elazığ Belediye Başkanı olarak görev yapacaklardır. Vakfımız ve dergimiz adına başarılar diliyor, hayırlı bir hizmet dönemi olmasını temenni ediyoruz. İnşallah Vakfımız, Belediyemiz ve Milletvekillerimiz ile birlikte Elazığ’ın gelişimine katkı sunulacaktır.” diye konuştu.

Elazığ’da Şantiyeye Yıldırım Düştü: 1 İşçi Ağır Yaralandı Elazığ’da Şantiyeye Yıldırım Düştü: 1 İşçi Ağır Yaralandı

VATANDAŞLAR VE KUYUMCU ESNAFINDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA BAŞARI TEMENNİSİ

Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, Kuyumcular Çarşısı’nı da ziyaret etti. Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı’nın da eşlik ettiği Başkan Şerifoğulları’nı ziyareti esnasında karşılarında gören vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Başkan Şerifoğulları vatandaşların taleplerini dinledi. Seçimler için başarı temennisinde bulunan vatandaşlar, Başkan Şerifoğulları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Şerifoğulları, Kuyumcular Çarşısı esnaflarını da tek tek dolaşarak, bol ve bereketli kazançlar diledi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ŞEHİT TORĞUT’UN AİLESİ İLE BULUŞTU

Başkan Şerifoğulları, 7 Temmuz 2015 tarihinde Siirt'te görevi başında şehit düşen Kahraman Polisimiz Bünyamin Torğut'un ailesini ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, beraberindeki heyet ve şehit ailesi; başta şehit Bünyamin Torğut olmak üzere bütün şehitlerimiz için dualar okudu.