Türkiye Voleybol federasyonu disiplin kurulu başkanı hemşehrimiz Yaşar Sezikli, medya grubumuzu ziyaret etti.

Genel yayın yönetmenimiz Zeki Akbıyık ve spor koordinatörümüz Coşkun Kamaç tarafından karşılanan Sezikli, Erkek Voleybol Milli takımının bir maçını Elazığ’a aldırdıklarını ve burada elde edilen galibiyetle milli takımın olimpiyatlara gittiğini hatırlatarak, desteklerinden dolayı Elazığlı hemşehrilerine teşekkür etti.

Disiplin kurulu başkanı Sezikli, Bayan Voleybol Milli takımımızın da bir maçını programın uyması halinde Elazığ’a aldırmak istediklerini de ifade ettii.

Hemşehrimiz Yaşar Sezikli, Elazığ’da belediyenin çalışmalarından memnunluk duyduğunu belirterek, şehirde bir canlılık olduğunu ve ölü toprağı serpilmediğini ifade etti.

Başkan Sezikli, “Elazığ’da ilk defa voleybol milli takımımız oynadı. Güzelde bir karşılaşma oldu. Hemşehirlerimizde teveccüh gösterdi. olimpiyata gitmeyi bu galibiyet sayesinde garantiledik. Fedarasyon ve başkanımız Elazığ’ın voleybola milli takıma, ay yıldızlı bayrağa ve formaya gösterdiği teveccüh ve ilgiden dolayı çok memnun oldular. Elazığ bizim için ayrı bir yer” dedi.