GÜNDEM

BAŞKAN YANILMAZ’DAN, BAŞKAN ARSLAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ETSO Başkanlığına seçilen Asilhan Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yanılmaz’a Belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

ETSO BAŞKANI ARSLAN: “BAŞKAN YANILMAZ’LA GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Göreve gelmeden önce de Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ile birlikte şehrin meselelerini konuşup istişare ettiklerini belirten ETSO Başkanı Asilhan Arslan: “Elazığ iş dünyasında resmi anlamda temsil eden en önemli sivil toplum örgütünün ticaret ve sanayi odasının başkanlığını yürüteceğiz. Bundan sonra bizlere düşen şehrin meselelerini en iyi şekilde masaya yatırıp çözümler üreten yenilikler katan bir yaklaşım ile şehrimize hizmet etmek olacaktır. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın da geçmişte olduğu gibi gelecekte de desteklerinden eminiz, kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN YANILMAZ: “ETSO İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Karşılıklı hoşgörü, muhabbet içinde odaya kayıtlı esnafın oylarını kullandıklarını ve tercihlerini yaptıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz: “2014 yılından itibaren Elazığ sanayisinin ve ticaretinin artması için büyük gayret sarf ettik ve birlikte çalışma kültürünü ortaya koyduk. Çünkü her kuruluşun her odanın her Sivil Toplum Kuruluşu’nun bir gücü var. O gücü Elazığ’ın menfaatleri doğrultusunda birleştirmek gerekiyor. Herkes kendi bulunduğu alanda en iyi işi yapmalı ki akabinde Elazığ kazansın, kalkarsın ve bir noktaya gelsin. 2014 yılında kim bu şehre bir yatırım yapar 10 kişiyi 5 kişiyi istihdam ederse biz onun elinden tutar ve önündeki bütün engelleri gücümüz dahilinde kaldırırız dedik. Bizler Elazığ’ın yatırıma hazır bir il haline getirmenin mücadelesini verdik. Yatırımcı şuna dikkat eder; bu şehir ne kadar yaşanılabilir bir şehir, ben bu şehirde yatırım yaptığımda kazanır mıyım kaybeder miyim. Elâzığ öyle bir il olmalı ki yatırımcı kazanmalı ve Elâzığ’ımız yapılan yatırımlarla 2014 yılında yaşanabilir şehirlerarasında 49. sıradayken 2017 yılında 19. sıraya yükseldi. Hedefimiz 2023 yılında Elâzığ’ı ilk 10 il arasına sokabilmektir. Bunun mücadelesini vereceğiz. Ticaret ve Sanayi Odamız sanayicimizin ticaret erbabımızın en önemli temsilcisi ve Elâzığ’ın bu alandaki lokomotifidir. Lokomotif ne kadar güçlü olursa ne kadar sağlıklı çalışırsa arkadan o kadar güçlü bir ekip gelir. Ben bu vesileyle Elâzığ Ticaret ve Sanayi Odamızın kuruluşundan bu yana yönetimde bulunan başkanlık görevi yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Şehri bir noktadan bir noktaya getirdiler. Bugün de artık yeni bir yönetim yeni bir başkan yeni bir meclis başkanımız var. İnşallah bu süreç içinde Elâzığ’ın menfaatlerini çıkarlarını baz alarak birlikte en güzel çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ETSO Başkanı Asilhan Arslan’ı ziyaret ettikten sonra Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına seçilen, İşadamı Ahmet Yaşar'ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.