GÜNDEM

Demirkıran: Elazığ’da Turan Lisesi Yaptırmayı Düşünüyoruz

Turan Sancağı Eğitim ve Kültür Derneği İl Başkanı İdris Demirkıran, medya grubumuzu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’a plaket takdim etti.

Başkan Demirkıran, turan sancağı olarak gençlere yönelik çalıştıklarını ifade ederek gerçekleştirecekleri projelerde büyüklerden destek beklediklerini belirtti.

DEMİRKIRAN: İNSANLARIMIZIN BÜYÜKLERİMİZİN BİZE DESTEK VERMELERİNİ BEKLİYORUZ

Başkan Demirkıran, “Bizim şuan burada söyleyeceğimiz çok uzun meseleler yok ama şunu söyleyebiliriz. Allah insanlarımıza inşirah ferahlığı versin. Bundan sonraki süreçte daha güzel ve güçlü bir Türkiye istiyoruz. Biz her zaman gençlere yönelik çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte bizim genleri sizlerde göreceksiniz ve izleyeceksiniz. Şuan bizim aklımızda olan bir spor lisesi bunun içerisinde atçılık olabilir yüzücülük olabilir birde engellilerimize yönelik onlarında içerisine dahil olacağı güzel bir proje düşünüyoruz. Bu projede de insanlarımızın büyüklerimizin bize destek vermelerini bekliyoruz. Genel merkezimizde de zaten Turan Üniversitesi temelleri atıldı yeri belli oldu” dedi.

Bursa’da Turan Üniversitesi’nin temellerinin atıldığını belirten Demirkıran, Elazığ’da Turan Lisesi yaptırmayı istediklerini kaydetti.