30 Nisan 2013'te adının tescillenmesiyle birlikte yayın hayatına başlayan Son Dakika 23, 11. Yılına girdi.

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi "Tek Seçenek Akademisyenlik ve Klinisyenlik Mi?" Konulu Konferans Düzenledi Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi "Tek Seçenek Akademisyenlik ve Klinisyenlik Mi?" Konulu Konferans Düzenledi

Hem Elazığ gündemini hem de ülke gündemini ele alarak gerek sokak röportajlarıyla gerekse YouTube kanalı programlarıyla yayınlarını sürdüren son dakika 23 haber sitesi, 11. yaşına girmenin gururunu yaşıyor.

Son Dakika 23 İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Bak, takipçilerinin desteğiyle Elazığ’ın bir marka değeri olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Dijital dünyanın hızlı gelişim serüvenine ortak olarak 11. Yılımızda çok önemli bir başarıya ulaştık. Rutin habercilik anlayışından öte şehrin menfaatleri ve öncelikleri, vatandaşların beklentileri doğrultusunda hep bir adım önde olmayı kendimize ilke edindik. ‘Halkın sesi ve gözü olmak’ kavramına hak ettiği anlamı yükledik. Önceliğimiz her zaman şehrimiz ve insanımız oldu. Bugün geldiğimiz noktada dik duruşumuzla halkımızın nezdinde güvenilir bir noktada yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda ülke genelinde de takip edilen bir haber sitesi olma kimliğini kazandık” dedi.

Medya grubumuz olarak Son Dakika 23’ün 11. Yılını kutluyor, yayın hayatında başarılar diliyoruz.