Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen, İl Başkanı Yunus Bal ile birlikte Sürsürü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek Milletvekili Keleş’ten Elazığlı Sporcu Gizem Özer’e Destek

Vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Bal, şehrin otuz yıl önce kendi partilerinin döneminde doğru yönetildiğini kaydetti.

Bal, “31 Mart günü bu şehrin kaderini değiştirmek için sadece sizler değil eviniz, eşiniz, dostunuz herkes cep telefonu rehberinin yarısını ararsa inanın bu defa bu seçim Milliyetçi Ülkücü Hareketin olacak, ben inanıyorum. Biz yönetim olarak adayımız zaten artık Belediye Başkanımız olarak anons ediyorum biz inandık sizde inanın 31 Mart akşamı zafer bizim” dedi.

Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Murat Aygen de yaptığı konuşmada, şehrin iyi yönetilmediğine vurgu yaparak, “Ayrımcılık yapmadan şehrin her köşesine hizmet götüreceğiz” dedi.

Doç. Dr. Aygen projelerini Sürsürü Mahallesi sakinleri ile paylaştı.

Doç. Dr. Aygen daha sonra Partisinin Eski İl Başkanlarından Kenan Aksın’ı ziyaret etti.

Aygen, “Zafere vallahi gün sayıyoruz emin olun. Yarım saat yağan bir yağmurda bu şehrin caddelerinin, sokaklarının ne hale geldiğini gördük. Bir alt yapı yapıldı diyorlar hibe bile almadılar şehrin 300 ayını ipotek altına aldılar herkes şuanda borçlu. İçme suyu şebekesi ihalesi bedeli yüzde 3’ü bile etmiyor. Biz geldiğimiz zaman hibe olarak yapacağız bu işleri. Bizler Allah izin verirse becerikli, tutkulu, işi bilen liyakatli kadrolarla yöneteceğiz. Dürüst belediyecilik yapacağız, ayrımcılık yapmayacağız. Yıldızbağları’nda ne varsa Sürsürü’de de o olacak, Ataşehir’de ne varsa Olgunlar’da da o olacak. Bu üretim merkezlerinden bir tanesini de buraya kuracağız inşallah. Mahallelerimizde mahalle meclisleri oluşturacağız her cadde de ve sokakta bir temsilci olacak ve mahallenin sorun ve problemleri o mecliste görüşülecek onlarda belediyeye getirecekler biz hep beraber çözeceğiz. Yine kendi planlarken, imarı yaparken sadece belediye meclisinde değil burada gelip sizlere soracağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi