GÜNDEM

Dr. Kadir. Gökalp Anaokulu Öğrencileri Yılsonu Etkinliği Düzenledi

Dans ettiler…

Ellerindeki pankartlarla mesaj verdiler…

Semah döndüler…

Yıl boyunca öğrendiklerini sahnede sergilediler…

Dr. Kadir Gökalp Anaokulu öğrencileri bütün hünerlerini yılsonu etkinliğinde gösterdi. Veliler miniklerin gösterisini hayranlıkla izledi.

Programın açılış konuşmasını yapan Dr. Kadir Gökalp Anaokulu Müdürü Hayrettin Barış çocukları bir çiçeğe benzetti ve programın amacını anlattı.

“DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEĞİ BİZİM ELİMİZDEDİR”

Anaokulu Müdürü Barış yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızı bir çiçeğe benzetirsek, dünyanın en güzel çiçeği bizim elimizdedir. Solmasın diye elimizden gelen her şeyi yaparız. Onların gözyaşları bizim ömrümüzden ömür götürür. Onları hayatın kötülüklerinden korumak için dikeli yollarda ayakkabısız yürürüz. 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk bayramı bugünün küçükleri, yarının büyükleri temalı yıl sonu etkinliği ile çocuklarımızın toplum önünde kendini ifade edebilme, kendilerine olan güvenlerini hissetmeleri, Türk kültürünü tanıma ve sergilemeleri, çocuğun toplum önüne çıkarak öz güvenini arttırmak, okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin topluma daha yararlı birer birey olmaları, velilerimizin çocuklarını daha iyi tanımalarına yardımcı olmak, onlarla iletişimlerini güçlendirmek, uygun tutum ve davranışları kazandırmak, yıl içinde verdiğimiz eğitimi taçlandırmak, tamamlamak ve çocuklarımızın büyüdüklerinde, arşivlerinde tatlı bir anı yaşatmak adına öğrencilerimiz bu etkinlik için hazırlandılar” dedi.

Yılsonu etkinliğinde hünerlerini gösteren minikler, yılı başarıyla noktaları, kep atmanın coşkusunu yaşadı.