Türk Kızılay'ı tarafından Türkiye genelinde Filistin’e yardım Kampanyası başlatıldı.

Kabine Yarın Toplanıyor! Gündemde 4 Konu Var Kabine Yarın Toplanıyor! Gündemde 4 Konu Var

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ da Türk Kızılay'ı Elazığ Şubesinin başlattığı kampanyaya destek verdi.

Desteklerinden dolayı Türk Kızılay'ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya tarafından Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ’a plaket takdim edildi.

Türk Kızılay'ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, Filistin’de hayata tutunmaya çalışanlara destek olunması gerektiğini söyleyerek Elazığlılardan yaşananlara duyarsız kalınmamasını istedi.

Başkan Kızılkaya, “Türkiye genelinde Filistin’deki Gazze’deki ve mazlum coğrafyadaki Müslüman kardeşlerimiz için başlatmış olduğu yardım kampanyasının Elazığ Kızılay Şubesi olarak bizlerde kampanyamızı başlattık. Bu kampanyamıza büyük ölçekte destek veren Mehmet Ali Dumandağ abimize canı gönülden teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun diyorum. Oradaki hayatta kalmaya tutunan mülüman kardeşlerimizi her zaman desteklediğimizi yanlarında olduğumuzu bilinmesini istiyoruz. Tüm hemşehrilerimizden de yardım kampanyalarına destek vermelerini özellikle istiyorum” dedi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Geçen zamanın Filistin'de bir katliam yaşandığını unutturmaması gerektiğini vurguladı.

Başkan Dumandağ, “Bu süreçte çok büyük başarılar gösterdi, her zaman sahadaydı. Oradaki mazlumlara her zaman bir şeyler göndermek gayesindedir. Ben kendilerine teşekkür ederim, çalışmalarında başarılar dilerim. Buradan tüm hemşehrilerime sesleniyorum, günde eğer üç öğün yemek yiyebiliyorsak, iki öğün yiyelim gerekirse birini de orada ki mazlumlara bağışta bulunalım. Dualarımızla birlikte inşallah oradaki Müslüman kardeşlerimiz hürriyetlerine kavuşacaklardır” dedi.