Altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi, bugün yani 16 Ekim Çarşamba günü de, yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Hemen belirtelim ki fiyatlar bugün, bir önceki günün rakamsal değerlerinin altında güne başladı.

Özellikle, altın satın almak isteyen veya altın cinsinden borcu olanların yüzünü güldüren gelişme sonrası başta çeyrek ve gram altın fiyatları olmak üzere, altın fiyatları günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Peki, bugün gram ve çeyrek altın ne kadar? İşte, 16 Ekim güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN FİYATLARI

Gram altın fiyatları, genel olarak altındaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte düşüşe geçti. Bir önceki kapanış fiyatlarına göre, aşağı yönlü hareket eden gram altın fiyatları, bugün saat 08.00’de bigpara.com tarafından belirtilen rakamlara göre, 282 lira civarında işlem görmeye devam ediyor.

Çeyrek altın fiyatları da yaşanan aşağı yönlü hareketin etkisiyle birlikte bir önceki güne göre 16 Ekim Çarşamba gününe değer kaybı ile başladı. Geçtiğimiz gün 455 /65 lira seviyelerini gören çeyrek altın bugün 450 lira seviyelerine gerilemiş durumda. Çeyrek altın bugün 450 lira alış ve 460 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.


 

Cumhuriyet Altını

1.865,00

1.893,00

Yarım Altın

897,61

920,82