GRAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Altın fiyatlarında geçen ay yaşanan yükselişten sonra gram altına olan talep arttı adeta gram altın vatandaşların göz bebeği oldu. Çeyrek altın konusunda tereddüt yaşayan bireyler gram altına yöneldi. Gram altın bu sabah saatlerinde 214,97 TL'den alınırken 215,00 TL'den satılmaktadır.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın kuşkusuz ülkemizde en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Çeyrek altın fiyatları konusunda en güncel bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. Çeyrek altın en çok birikim yapılan altın türü olarak da dikkat çeker. 31 Ekim Çarşamba günü çeyrek altın 345,21 TL'den alınırken 353,58 TL'den satılmaktadır.

YARIM ALTIN NE KADAR OLDU?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından ilgiyle araştırılan konu başlıkları arasında dikkat çekmektedir. Yarım altın da ev içerisinde birikim için biriktirilen altın türlerinden biridir. Yarım altın bu sabah 688,26 TL'den alınırken 707,16 TL'den satılmaktadır.

TAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatları konusunda son durum şu şekilde; tam altın bugün 1.380,83 TL'den alınırken 1.410,00 TL'den satılmaktadır. Tam altın, düğünlerde yeni evlenen çiftlere aile fertleri ve yakın arkadaşları tarafından hediye edilen altın türlerindendir.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler söz konusudur. İki altın türü de birikim olarak değerlendirilir. Cumhuriye altını hem ağırlık hem de fiyat olarak daha pahalı olduğundan daha uzun vadeli tercih edilir. Cumhuriyet altını bugün 1.429,00 TL'den alınırken 1.451,00 TL'den satılmaktadır.