Ülkemizde toplumsal hafıza ve ortak değerler kültürü oluşturur.

Altın fiyatlarının bu denli fazla araştırılmasının nedeni de altının kültürümüzde oldukça değerli olmasıdır.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla düğünlerin bir numarası olan altın konusunda araştırmalar arttı.

5 Mayıs altın fiyatları hakkındaki son dakika haberleri, anlık detaylar burada.

Düğünlerin vazgeçilmezi olan altın aynı zamanda bir numaralı birikim aracıdır.

GRAM ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Piyasada yaşanan son dakika gelişmeleriyle birlikte gram altın 5 Mayıs sabahı 245,21 TL'den alınıyor, 245,32 TL'den satılıyor. Çeyrek altın fiyatlarında yaşanan değişimlerden sonra vatandaşlar gram altın fiyatlarını yakından takip ediyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Ülkemizde en çok tercih edilen altın türleri arasında çeyrek altın şüphesiz ilk sıradadır. Çeyrek altın bugün 390,86 TL'den alınırken 399,74 TL'den satılıyor. Özellikle ülkemizde birim olarak biriktirilen altınların çoğunluğu çeyrek altındır.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Yarım altın bu sabah saatlerinde 779,29 TL'den alınırken 799,49 TL'den satılıyor. Yarım altın genelde uzun vadeli yatırım aracıdır.

TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam altın fiyatlarında yaşanan son gelişmelerden sonra bugün tam altın 1.563,46  TL'den alınırken 1.594,09 TL'den satılıyor. Tam altın da tıpkı yarım altın gibi uzun vadeli birikim aracıdır.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Çeyrek altın fiyatlarıyla birlikte Cumhuriyet altın fiyatları en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alır. Cumhuriyet altını diğer altın türlerinden hem daha ağır hem daha pahalıdır bu yüzden uzun vadeli yatırım aracıdır. 1.619,00 TL'den alınan cumhuriyet altını 1.644,00 TL'den satılıyor.