GÜNDEM

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası İstişare Toplantısı Düzenledi

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası, üyelerinin sorunlarını ve isteklerini dinlemek için bugün Belediye Kültür Merkezinde istişare toplantısı düzenledi.

Toplantıya, Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Ayaz, oda başkanı Nizamettin Türkoğlu, oda başkan vekili Murat Perilioğlu, oda denetim kurulu başkanı Gülay Gür ve oda üyeleri katıldı.

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, kuaför ve güzellik solanları esnafına sahip çıkılması gerektiğini dile getirdi.

TÜRKOĞLU: ESNAFLARIMIZA SAHİP ÇIKMAK LAZIM

Başkan Türkoğlu, “Bu salona bakıncı üzücü bir hareket görüyorum. Bizim derdimiz ve sorunumuz sizlerin dertleri ile dertlenmek. Sizlerin sorunlarını çözebilmek. Güzellik salonlarının sorunları çözebilmek istiyoruz. Burada size nasıl yardımcı olabiliriz, sizin işlerinizi daha rahat nasıl çözebiliriz diye çalışıyoruz. Evine ekmek götüremeyen bir sürü esnafımız var. Elektrik faturasını ödeyemeyen bir sürü esnaf var. Bunlar işçilere istihdam sağlıyor. Esnaflarımıza sahip çıkmak lazım. Sizleri bir araya toplayıp derdinizi dinlemek için mücadele ettik” diye kaydetti.

Oda Başkan Vekili Murat Perilioğlu, kuaförler için verdikleri sözleri tutmaya çalıştıklarını ifade etti.

PERİLİOĞLU: SORU CEVAPLI ÇATIŞMAK İSTİYORUZ

Perilioğlu, , “Bizler 2-3 dönemdir sizler için çalışıyoruz. Belki görünmeyen taraflarımız var ama biz reklamı sevmiyoruz. Biz reklam yapmıyoruz. Aslında reklam yapmamız lazım. Biz perde arkasında sizler için çok çalışıyoruz. Bunu da perde önüne taşımak istedik. Burada tartışmak istedik. Soru cevaplı çatışmak istiyoruz. Gerçekten lütfen sorunları olan, çözümü olan esnaflarımızın buraya gelip hatta kürsüye gelip çözüm önerisini bekliyoruz. Biz kuaförlerimiz için verdiğimiz sözleri geldiğimiz günden itibaren tutmaya çalışıyoruz” dedi.