GÜNDEM

Elazığ'da Bir Esnaf Dükkanına Giren Müşterilerine Saldırıyor!

İddiaya göre İzzetpaşa Mahallesi’nde esnaflık yapan bir şahıs dükkanına gelen müşterilere ve komşu esnaflara durduk yere saldırıyor.

Bir süre önce Mahalledeki bir dükkanda iş yapmaya başlayan esnaf, akıllara durgunluk verecek bir şekilde alışveriş yapmak için dükkanına gelen müşterilerine saldırıyor.

MÜŞTERİLERİNE DURDUK YERE SALDIRIYOR

Esnafların iddialarına göre, şahıs bir süre önce İzzetpaşa Caddesi üzerinde bir dükkanda esnaflık yapmaya başlıyor. Olaylarda o andan itibaren baş gösteriyor. Esnaf, dükkanından alışveriş yapan vatandaşlara durduk yere saldırıyor. Saldırının boyutu bazen artıyor ve esnaf müşterilerine bıçakla dahi saldırı gerçekleştiriyor.

BÖLGEDEKİ ESNAFLARA DA SALDIRIYOR

Sadece dükkanına giren müşterilerine değil, bölgedeki esnaflara da saldırdığı iddia edilen esnaftan komşu esnafları adeta dert yanıyor. Durduk yere kendilerine saldırdığını iddia eden esnaflar, neredeyse her gün yeni bir olay yaşandığını belirtiyor.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINMIŞ AMA SONRASINDA SERBEST KALMIŞ

Saldırdığı müşteriler ve bölge esnafıyla birlikte Mahalle Muhtarı durumu defalarca emniyet ekiplerine bildirmiş. Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan esnaf adliyedeki işlemlerinde serbest bırakılıyor ve serbest kaldıktan sonra da her defasında olay aynen yaşanmaya devam ediyor. Yine bölge esnafları saldırgan esnafın hasta olduğunu iddia ediyor.

BÖLGE ESNAFI YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR

Görüntü kayıtlarının da olduğu saldırılarda vatandaşlar esnaftan kendini can havliyle kurtarmaya çalışıyor. Kimine yumrukla kimine bıçakla saldıran esnaftan dert yanan vatandaşlar yetkililere seslenerek gerekli adli işlemlerin yapılmasını talep ediyor.

VİDEO